Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francért nem lehet szeretni? Másoknak miért jön össze? Nekem miért nem? (20/l)
Megőrülök már attól, hogy mindenki másnak összejön az, hogy a szerelmükkel legyenek, csak nekem nem. Én miért nem érdemlem meg? Mivel vagyok kevesebb, mint ők? Miért nem jut nekem egy rendes kapcsolat?
Volt már valaki ilyen helyzetben? Hogyan jöttek helyre a dolgok?
Vonuljak be apácának?
Eddig se kellettem senkinek akkor ez mitől változna.
nekem se jön össze úgy, ahogy szeretném..
de azzal nyugtatom magam, hogy csak a baj lenne vele, és ráérek még :) ugyanúgy el jön majd a te időd is.
Jó de csak azért meg nem leszek senkivel, hogy legyen valaki...
Ordítani tudnék, hogy nekem miért nem jut egy normális fiú se aki tudna őszintén szeretni és csak én léteznék neki.
"én azt gondolom, és ez tényleg így van, ha az ember nem talál magának párt, akkor az azért van, mert túl értékeli saját magát, és nem a saját szintjén nézelődik. ezért vagyok én is egyedül... :D "
Hááát ... 22:42-ös válaszoló ezen véleményével nagyon nem értek egyet. A legutóbbi "férfi" (akitől korábban nagyon el voltam ájulva) egy igazán alja ember, a belső tulajdonságai értékelhetetlenek, és még csúnya is... csak akkor másképp láttam, hozzárendeltem olyan dolgokat, amik abszolút nem voltak meg benne.
Szerintem csupán arról van szó, hogy nem a megfelelő emberekbe botlottál bele eddig. Más is találkozik szerencsétlenekkel élete során, de ha ez sorozatban történik, egyszerűen elmegy a kedved az egésztől, és magadban keresed a hibát. Emelkedj felül ezen, mert egy idő után nagyon meglátszik rajtad ez a keserű hangulat, mégha te nem is veszed észre.
Egyszer majd találsz egy férfit aki szeret, törődik veled, romantikus lesz...aztán fél év után megunod és kidobod vagy megcsalod. Akkor majd egy kemény rosszfiú kell aki mellett nőnek érezheted magad és nem egy szerelmes szerencsétlen. Aztán majd minden kezdődik előröl amikor a lazagyerek bunkó lesz, megcsal. Akkor majd megint a szerelemről és romantikáról és rendes kedves fiúról álmodozol. Ördögi kör aminek mind részesei vagyunk/voltunk/leszünk.
23F
Egyszer majd találok... Ez nevetséges! legalább jó kedvem lett tőle. :)
Szerintem nem feltétele az, hogy unalmas legyen ha rendes is.
Miért unnám meg? Amúgy én meg azt gondolom, hogy ő csalna meg engem, ő dobna ki bármikor amikor csak kedve tartja, ezért nem is hibáztathatom.
Egy normális férfi mellett is érezhetem magam Nőnek. Engem mindig a normális fiúk vonzottak, csak le se voltam..., mert nekik meg bárki más jó volt csak én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!