Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francért nem lehet szeretni? Másoknak miért jön össze? Nekem miért nem? (20/l)

Figyelt kérdés

Megőrülök már attól, hogy mindenki másnak összejön az, hogy a szerelmükkel legyenek, csak nekem nem. Én miért nem érdemlem meg? Mivel vagyok kevesebb, mint ők? Miért nem jut nekem egy rendes kapcsolat?

Volt már valaki ilyen helyzetben? Hogyan jöttek helyre a dolgok?

Vonuljak be apácának?

Eddig se kellettem senkinek akkor ez mitől változna.

2011. jún. 10. 22:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
23:14, Nem tettem meg mindent, hogy barátnőm legyen. Nem is akarok. Bár már hajlok afelé, hogy a lányoknál több esélyem lenne ha már a fiúknál nincs... :D
2011. jún. 10. 23:21
 22/61 anonim ***** válasza:

ma 23:08-nál van a pont, bárki bármit is mond!

kérdező: ha ez vigasztal (mér' vigasztalna, ugyan, de azér' elmondom), én is ugyan olyan helyzetben vagyok mint te, azzal a különbséggel h nekem már voltak kapcsolataim, csak már 2 éve nem jön össze semmi....azt javaslom h nézz valami hobbi vagy elfoglaltság után, vagyis öld bele valamibe a szabadidődet, ne csak ezen rágd magad.......amúgy miért nincs senkid, ezen gondolkodtál? milyen a kinézeted? az nagyon sokat számít nekünk, tudod, még ha sokan mondják is az ellenkezőjét...lehet h a külsőddel van valami probléma, nem?

2011. jún. 10. 23:25
 23/61 anonim ***** válasza:
Én rendes fiú vagyok, dobj egy mailt, hátha... viccen kívül.
2011. jún. 10. 23:25
 24/61 anonim ***** válasza:
Jópáran érezzük/éreztük már ugyanezt. Évekig énis így éreztem, aztán volt egy időszak amikor már majdnem elhittem, hogy nekem is összejöhet minden, de abból csak egy iszonyat koppanás lett. Szóval mostmár úgy vagyok vele, hogy nemérdekel az egész párkapcsolatos téma. Néha még gondolkozok rajta milyen is lenne érezni, hogy fontos vagyok valakinek, de ezt az érzést már percek alatt el tudom felejteni. Vannak hobbijaim, sportolok így le tudom magam kötni és nem gondolkozok feleslegesen számomra lényegtelen dolgokon. Azzal nyugtatom magam, hogy van aki a párkapcsolatokban sikeres, van aki másban.
2011. jún. 10. 23:27
 25/61 anonim ***** válasza:
Merrefele laksz?
2011. jún. 10. 23:29
 26/61 anonim ***** válasza:
51%
fhu de birom az ilyet, mindig van 1-2 creten aki a gyakorin akar csajozni :D
2011. jún. 10. 23:30
 27/61 anonim ***** válasza:
Ez a "saját" szint meg hülye szöveg. Minden ember módjára viselkedő egyén egyenlő, járhat egy ronda fiú egy modell alkatú csajjal, ha szeretik egymást, vagy fordítva is... na mindegy. Kérdező én azt javasolnám, hogy ne keseredj el ennyire 20 évesen... annyi, de annyi rendes srác van akinek egy kedves, rendes lány kell mint amilyen Te vagy.
2011. jún. 10. 23:30
 28/61 tetro ***** válasza:
na jó, bevallom, nekem évek óta összejön mindig. aztán valahogy egyszer csak vége is lesz, de lehet nem kéne hónapokat töltenem a világ különböző pontjain. az nem tesz jót egy kapcsolatnak soha, ha azt mondod azért nem írtál két hete, mert nem volt áram a dzsungelben, meg a malária amúgy leterhelt. :D pedig nem vagyok egy szép fiú. talán szórakoztató igen. habár lehet inkább infantilis. mindegy. de szerintem csak azon múlik, hogy te mit hiszel el magadról. ha te elhiszed, hogy téged bárki képes lenne szeretni, akkor fognak is. ha azt hiszed, hogy te szerethetetlen vagy, akkor azzá is válsz.
2011. jún. 10. 23:31
 29/61 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akarj görcsösen szeretve lenni. Ha nem számítasz rá, és nem ezen görcsölsz, hanem megpróbálsz pasi nélkül is boldog lenni, akkor 1x csak meglepődsz, hogy hirtelen Rád talál valaki...:)
2011. jún. 10. 23:33
 30/61 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok és kb ugyanez van velem is.

Most meg egyre rosszabb, hogy mindenkinek van valakije és jön a nyár.

Nem tudom, hogyan jöhetnek helyre a dolgok. Én se kellettem senkinek és nem érzem úgy, hogy valaha is kellenék. Próbálok önállósodni meg beletörődni. És ugyanaz az érzésem van, hogyha lenne is valakim, elhagyna majd más miatt, mert megunna vagy találna magának valaki jobbat.

20f

2011. jún. 10. 23:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!