Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek? Kép lent ennyire csúnya
lennék?
51/63 A kérdező kommentje:
könyörgöm csak az udvarra mentem elszívni egy cigit az utcán nem így járok
nem fogom a stílusodat fikázni, mert gondolom ez sok lánynak tetszik, nekem pont nem. a lényeg, hogy ne legyél már ennyire puhány, de mégis erőszakos. ez a legrosszabb. ha nem akar találkozni veled, akkor mondd neki, hogy jó, ne erőlködj! előbb-utóbb majd észreveszi magát. a másik sráccal is valószínűleg azért jött össze, mert sokkal inkább volt férfi, mint te. de azt is el tudom képzelni, hogy ő is egy papucs, mert a csaj szereti szédíteni őket...
2011. jún. 10. 13:05
Én nem akarom a véredet szívni ,de ha félre teszem a szerkód akkoris nekem a tekinteted elég HOMÁR mint aki pl valami iesmire gondol
-Jajj úgy leszopnék már egy kékeres méterest,vagy jól megpakol6nátok már csúúúnya ronda fiukáákhh hahhh...
:O!!!
2011. jún. 10. 13:07
2011. jún. 10. 13:08
ergya amit művelsz, egy csaj után nefuss ennyire kltsd fel az érdeklődését, de ne nyald ki a segge lyukát is!!! meg ne szánakoztasd magad, meg ilyesmi ez tök lelombozó
2011. jún. 10. 13:50
56/63 anonim válasza:
2011. jún. 10. 13:52
57/63 anonim válasza:
szánalmas a cigizés plusz pólót is vehetnél fel meg kedvesebben is nézhetnél a kamerába. meg ez a beszélgetés is elég ratyi, mert ott rinyálsz. egyeztessetek és kész ne nyálazzatok-.-"""
2011. jún. 10. 13:53
Ne bántsátok már! Hát elképedek amiket itt olvasok... Oké-oké, legyen határozottabb a csevegésnél, meg vegyen fel pólót, de már annyira lejárt ez is, főleg miért lenne homár? Hogy lehet ilyennel égetni másokat? Ki kíváncsi az idióta gúnyolódásra, amelynek ráadásul köze sincs a kérdéshez? Akik meg leszólták a cigit, remélem közülük egyikőjük sem cigizik... Egyébként meg én sem.
2011. jún. 10. 14:28
59/63 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 14:28
Na ja, engem is ez érdekelne, mért kell ilyennel égetni másokat. De egyből rá is világítanék, hogy aki esetleg ténylegesen meleg, és folyamatosan ennek van kitéve, az mit érezhet. Szóval a kérdezőnek mondom (egyszer már válaszoltam, és egyáltalán nem lenézően), ne csodálkozz, ha így beszélnek rólad, ha közben te is így beszélsz arról a srácról, akivel a lány összejött. Vegyétek már észre, ha nem adjátok meg az alapvető tisztelet másoknak, ti se várjatok többet cserébe...
2011. jún. 10. 17:02
60/63 A kérdező kommentje:
Érdekes felraktam azt a srácot is ide, és mégsem voltak tőle elszállva, sőt azt momndták én százezerszer jobban nézek ki mint az a seg*dug@sz
Kapcsolódó kérdések: