Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek? Kép lent ennyire csúnya lennék?
Szia!Ne haragudj,de szerintem fogd vissza magadat,ha a csajt annyira szeretnéd látni.Másrészt a külsőd nem rossz,de pólót nem ártott volna fölvenni és a cigit reklámozni.Ahogy a többiek is mondták legyél határozott és ne nyomulj annyira a csajra.Attól hogy neked tetszik,nem biztos hogy te is tetszel neki.Beléd szeretni meg akkor fog,ha úgy ismeritek egymást,mint két jóbarát(na nem szó szerint).Lassan és türelmesen várd ki a végét.
19/L
A külsőddel nincs gáz most itt mondjanak bármit a vén könyvtárban nevelkedett papik meg mamik, ez a stílus bejön sok csajnak.
Azzal van gáz h ennek a csajnak nem kellesz, megalázkodtál előtte, már a pincsije vagy. Sose rendeld alá magad egy csajnak, a lányok az erős, határozott férfit szeretik látni egy fiúban, és ha megalázkodsz előtte, ugrott a dolog. Próbálkozz be, mondd nekik: péntek fél négy ok? Nem ok? Akkor szombat fél négy? Nem? Jó akkor szia! Ennyi! És ha így állsz hozzá, akkor szabaddá teszi a péntekjét is, hogy talizhasson veled :P
De nem ez a csaj :( Ezt már buktad sorry ezzel ha ezt megcsinálnád most, csak hisztizne egyet... ez van lépj tovább.
18/F
Jól nézel ki (és még elég finoman fogalmaztam), de ez édes kevés egy kapcsolathoz, és szerintem ezt te is tudod...
(A cigi meg szerintem is gá!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!