Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellek senkinek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek? Kép lent ennyire csúnya lennék?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 7. 22:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Ne haragudj,de szerintem fogd vissza magadat,ha a csajt annyira szeretnéd látni.Másrészt a külsőd nem rossz,de pólót nem ártott volna fölvenni és a cigit reklámozni.Ahogy a többiek is mondták legyél határozott és ne nyomulj annyira a csajra.Attól hogy neked tetszik,nem biztos hogy te is tetszel neki.Beléd szeretni meg akkor fog,ha úgy ismeritek egymást,mint két jóbarát(na nem szó szerint).Lassan és türelmesen várd ki a végét.

19/L

2011. jún. 8. 19:54
 32/63 A kérdező kommentje:
Megtetszett neki egy srác egy rossz nyomi, legszívesebben feltölteném ide most a képét lássátok meg kire "cserél" le!!! Ráadául távoli rokonom pffff
2011. jún. 10. 11:31
 33/63 anonim ***** válasza:
60%
Viva-nevelés. A mai elfajzott tinitársadalom egy üdvöskéje.
2011. jún. 10. 11:41
 34/63 anonim ***** válasza:
49%
Egyszerüen fiatal vagy. Ha kicsit férfiasodik az arcod, akkor bomlani fognak érted a nök.
 35/63 anonim ***** válasza:
0%
mit szarakodsz a csajtól kérdezd meg hogy baszunk-e? és máris mondja ok azt csá, nem kell itt érzelmeskedni, a legtöbb nő egy kurv@, meg egypár pasi is mint te XD
 36/63 anonim ***** válasza:
84%

A külsőddel nincs gáz most itt mondjanak bármit a vén könyvtárban nevelkedett papik meg mamik, ez a stílus bejön sok csajnak.

Azzal van gáz h ennek a csajnak nem kellesz, megalázkodtál előtte, már a pincsije vagy. Sose rendeld alá magad egy csajnak, a lányok az erős, határozott férfit szeretik látni egy fiúban, és ha megalázkodsz előtte, ugrott a dolog. Próbálkozz be, mondd nekik: péntek fél négy ok? Nem ok? Akkor szombat fél négy? Nem? Jó akkor szia! Ennyi! És ha így állsz hozzá, akkor szabaddá teszi a péntekjét is, hogy talizhasson veled :P

De nem ez a csaj :( Ezt már buktad sorry ezzel ha ezt megcsinálnád most, csak hisztizne egyet... ez van lépj tovább.

18/F

2011. jún. 10. 11:44
 37/63 anonim ***** válasza:
56%
Vegyé fel egy póló, szokj le a cigiről, vágas valamivel kevésbé gáz hajat és ha ez mind megvan, akkor növessz egy kevés IQ-t is. Amiért te menő csávónak képzeled magad nem biztos, hogy mindenki a térded előtt fog csúszni. Ha a csaj lekoppintott egy szerinted gázabb srácért, akkor a helyedben nem fikáznám a gyereket, hanem elbeszélgetnék vele, hogy mit is tud, amit te nem. Szóval tanulj tőle búzacsira...
2011. jún. 10. 11:44
 38/63 A kérdező kommentje:
most sík ideg vagyok és tegyél még rá egy lapáttal, és amúgy nem nagyzolással de az a gyerek olyan mint egy homo
2011. jún. 10. 11:48
 39/63 anonim ***** válasza:
65%

Jól nézel ki (és még elég finoman fogalmaztam), de ez édes kevés egy kapcsolathoz, és szerintem ezt te is tudod...

(A cigi meg szerintem is gá!)

2011. jún. 10. 11:48
 40/63 anonim ***** válasza:
25%
A képedről itélve szerintem inkább fiúknál kéne próbálkoznod!-- a csaj akivel meg itt kokettáltál nem akar egy 20-dik barátnőt személyedben bocsika ,de te tök homárka vagy!! Szerintem szedd össze a többi ien feminím cuccodat azt irány a ,,kék osztriga bár,,..Halyrá sok sikert!osztán csinnyán kukikkal :S!!
2011. jún. 10. 11:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!