Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellek senkinek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek? Kép lent ennyire csúnya lennék?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 7. 22:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:
én nem verem magam miből gondolod ezt?
2011. jún. 7. 23:39
 22/63 anonim ***** válasza:
83%
Mégvalami a határozottságon kívül: Legyél konkrét. Ha megkérdezi, mivel bántottad meg, akkor a konkrét dolgokat írd le, és ne általánosságban beszélj. Ne köntörfalazz, hanem légy egyértelmű. :)
2011. jún. 7. 23:43
 23/63 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem úgy nézel ki mint egy homokos. A cigid meg übergáz :S

25/F

2011. jún. 7. 23:56
 24/63 anonim ***** válasza:
0%
kilátszik az alsód bátyja xD
2011. jún. 7. 23:56
 25/63 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem GIZDA vagy a kissebbik változat,buta,nyálas.Ez a kép alapján (a cigi jol néz ki) A dumád alapján szintén Gizda - csak az ovis fajtából.Már értem miért keresnek idősebb fiukat a fiatal csajok,eddig csak sejtettem.Jó tanács:Ne reklámozd magad és ne beszélges,elööbb tanuld meg.Bocsesz csunyábban nem szeretném megfogalmazni,mert akkor még depis is lennél.
2011. jún. 8. 02:09
 26/63 anonim válasza:
59%
Egyáltalán nem nézel ki homokosnak, a mai hetero srácok között van egy ilyen irányzat, de a melegek egyáltalán nem így néznek ki, nekik általában konszolidáltabb a megjelenésük. :) A kép alapján vagy egy személyiség, azonban teljesen máshogy viselkedsz a chaten. A képen eljátszod a kilógó alsógatyás, mellkast villantó, bőrdzsekis, bagózós macsót, közben meg bocsánat, hogy ezt mondom, de chatelés közben meg rinyálsz a csajnak. Ez egy eléggé kibékíthetetlen ellentét. :)
2011. jún. 8. 04:04
 27/63 anonim ***** válasza:
75%

jólvan bíztasd csak még hogy milyen király dolog a cigi...

okádnom kell tőle (a cigitől)

2011. jún. 8. 06:58
 28/63 anonim válasza:
55%
Tedd le a cigit,húzd fel a gatyád,és vegyél fel pólót!Amúgy nem vagy csúnya,csak legyen egyéniséged:) hajrá
2011. jún. 8. 11:55
 29/63 anonim ***** válasza:
73%

Csak egy újabb "trendi" srác a tömegből. A probléma az hogy ez bárki szerint is menő meg jól néz ki. Egyenstílus, cigaretta, verbális és írásbeli kommunikációs kultúra teljes hiánya, a kilógó alsó meg a borotvált mellkas már csak hab a tortán. Ez van ha a Viva neveli az ifjakat s nem a szülők.

34 ffi

2011. jún. 8. 12:21
 30/63 A kérdező kommentje:
nem borotválom a mellkasom szőrtelen vagyok
2011. jún. 8. 12:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!