Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kellek senkinek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek? Kép lent ennyire csúnya lennék?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 7. 22:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
Bocsi de életebe egyszer volt barátnőm és még szűz vagyok, bulizni sem járok meg semmi, ennek a csajnak vittem már rózsát sütit, de nem jött össze így jártam :( amúgy nem kéne így ítélni látod mondok én még meglepő dolgokat pedig nem hiszem hogy gondoltátok volna
2011. jún. 10. 12:03
 42/63 anonim ***** válasza:
34%
"a gyerek olyan mint egy homo" Szerintem te se nézel ki különben.
2011. jún. 10. 12:06
 43/63 anonim ***** válasza:
100%

Hello én pécsröl irok.Én is ilyen voltam amilyen most te ezelött 2 éve xD Vissszagondova igen az a baj,hogy nem voltam határozott és veled is ez a baj.Olyan vqagy milyen én voltam "gyerek"magadhoz aakrod kötni a lányt és ez nagy baj.Határozottság és egyszerüség vedd kézbe a dolgokat.Ha találkozni akarsz vele ne azt mond,hogy mikor lenne kedved,jo akkor holnap ? meg az ilyenek.Ekkor és ekkor talli és ha nem szeretne tallizni,akkor csináld ugy a helyzetete,hogy összefussatok valamhol amerre ö jár.Ha szerelmes vagy belé ne hangsulyozd neki,mert az nem jó.Ha tudja,hogy szereted azt hiszi nem fogsz rola leszálni az életben soha....sajnos igy van.Barátként közeledjél hozzá.Szi hogy telt a napod stb.De ha ezt nem tudod ott a google,mármint az internet.A külsöd nem gáz söt inkább vagányos,de polot huzzál már fel légyszives és a cigi nem lényeg.Ne hallgassál a többi kommentekre.Csak kinevetnek téged.Vagányabb legyen a dumád.Nem olyan ,hogy jajj de szép vagy hercegnöm meg ilyneek a nagy f..xD nem vagy semmi jol nézel ki:P igy kell csinálni.Sok sikert kivánok.

cimbora.:D

2011. jún. 10. 12:07
 44/63 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában pont erre buknak a csajok, ahogy te kinézel, de te pont kifogtál egy olyat, akinek van ízlése.
2011. jún. 10. 12:09
 45/63 anonim ***** válasza:
49%

:DDD még te szidod azt a másik srácot? te b*zizod le?? :DD

Ember!! öltözködj már férfihoz méltóan és ne úgy mint egy rossz b*zi!

és igen én kíváncsi lennék , hogy néz ki az a másik srác :D

2011. jún. 10. 12:09
 46/63 A kérdező kommentje:
szívesen töltenék fel képet de akkor jelentenek hogy visszaélek mások fotóival :@ meglátnátok a képernyőt lehánynátok
2011. jún. 10. 12:13
 47/63 anonim ***** válasza:
0%
küldd privátba a képet!
2011. jún. 10. 12:22
 48/63 A kérdező kommentje:
ok
2011. jún. 10. 12:27
 49/63 A kérdező kommentje:
elvan küldve
2011. jún. 10. 12:29
 50/63 anonim ***** válasza:

Én teljesen egyetértek vele

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:07

Nem értem mi a gondja sok itt lévőnek a cigivel...

Azt szokták mondani, hogy a lányok előbb érnek, na amit láttam a beszélgetésetekből, róla ezt nem lehet elmondani.

Egyébként én is rühelem az olyan stílusú fiúkat, akik ilyen határozatlanok.

-Pénteken ráérsz?

-Nem tom

-De írd már, hogy ráérsz-e

-Lehet

-Most akkor ráérsz vagy sem?

Körül nekem így jött le a beszélgetésetek és ez extra gáz, olyan, mint amikor két 10 éves beszélget, bocsi ha kicsit kemény lett a kritika. A kinézeteddel különösebb gond nincs, de azért a bőrdzseki alatt tényleg elfért volna egy poló.

Üdv: 20N

2011. jún. 10. 12:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!