Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek? Kép lent ennyire csúnya lennék?
2011. jún. 7. 22:35
11/63 A kérdező kommentje:
akkor szégyel a "barátnőm"??
2011. jún. 7. 22:42
12/63 A kérdező kommentje:
18 a lány idősebb 3hónappal
2011. jún. 7. 22:43
13/63 anonim válasza:
Gáborkám legyél már határozottabb.Ne azt kérdezd meg hogy esetleg mikor lenne kedve...Legyél határozott, konkrét időponttal,sztem többre fogsz jutni.
14/63 anonim válasza:
Na pontosan erről van szó: határozottság! Ha a lány azt mondja h nem tudom, akkor meg pláne: egyértelműen nálad van a labda; élj vele.
15/63 anonim válasza:
Az biztos, hogy a külsőd nem gáz.
16/63 A kérdező kommentje:
aha ok
am milyen bántó dolgokat mondok?
[TE]
kisseb piszkálódások
pasz most hírtrelen
[XY]
jaj
istenem
nem is tudsz mondani
semmit
ha valami bántó lenne
nem az orromra hánynád hanem mondanád
hogy ez és ez abántó
[TE]
mert veled nekem semmi bajom nincs nehogy férreérts
csak vannak olyan dolgok amik rosszulesnek
[XY]
jó
értem
nekem is sokso
r
rosszul esik
néhány dolog
[TE]
utólag is mondat h nem akarasz arra ébredni h belémszeretsz és elmek bulizni és megcsallak
[XY]
igeen
[TE]
ebből is az esik le h nemakarsz belémszeretni
[XY]
nem arról van szó
2011. jún. 7. 22:52
17/63 anonim válasza:
Alapból a cigaretta a kezecskédbe nem valami szimpatikus és vonzó :D Az ember nem szívesen csókolózik hamutartóval ^^
18/63 anonim válasza:
Nem nézel ki szarul, biztos sok lánynak tetszel..viszont remélem nem haragszol meg, de ennek az egynek, aki kell Neked, pont nem..nekem a beszélgetésből az jött le, hogy nem érdekled. Biztos nem ő lesz a feleséged, úgyhogy szerintem már most hagyjátok egymást, és keress egy másik csajszit :)
19/63 anonim válasza:
Oltozkodj rendesen, ne hordj fulbevalot, szokj le a cigirol, legy tanult ember. Ha ezek megvannak, nyert ugyed van.
20/63 anonim válasza:
Hát pont az jön le hogy elég nagyképű vagy és asszed ha már neked tetszik egy csaj annak te is tetszel. Látod vissza kéne fognod magad, mert nem tudsz megtartani rendesen egy csajt akkor verheted a nyálad a külsődre, ha a belsőd nem tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!