Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szeret még? Ti mit gondoltok?
A barátommal távkapcsolatban élünk. Ő 23 én 19. A következő a helyzet, mert ezzel még nem is lenne baj, ha rendszeresen találkoznánk. Legutoljára április végén láttam élőben, és legközelebb majd június vége felé tud jönni, azaz 2 hónap (!). Minden nap msn-ezünk, meg camozunk. Mindig mondja, hogy hiányzom neki, meg hogy nagyon szeret, és én azt látom rajta, hogy ez így van, de azért egy kicsit kételkedek...
Ti mit gondoltok? Szeret még?
szerintem szeret!
max néha dugni szokott 1-2 csajjal de velük csak szex van.
Mi is táv kapcsolatban élünk, bár mi hetente 1x azért szoktunk találkozni, én részemről ha ennél ritkábban találkoznánk, akkor tuti nem folytatnám, mert nekem ez is hosszú idő.
Ám néha még nekem is voltak kétejeim hogy esetleg nem szeret, de már töbször is bebizonyította hogy nem így van:3 szóval én pl. már 100%ban bízok benne :)
sztem szeret téged :D
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!