Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen biztos voltam, hogy szeret, de most elbizonytalanodtam. Mit gondoltok?
3 hónapja vagyunk együtt, nagyon jó a kapcsolat. Msn-en nem rég vettük fel egymást. Alig egy órát beszéltünk most is, már 9kor lelépett, hogy megy tanulni. Semmi hiányzom, vagy jajj de örülök, hogy írtál, mert már 2 napja nem találkoztunk, semmi..bár azt írta a végén, hogy szeret.
Direkt mondtam neki -kíváncsi voltam a reakcióra- hogy 2 napig nem leszek...Kérdezte hogy miért de nem is volt szomorú, nem kért hogy legalább egy kicsit jöjjek fel.
Mikor egy városban vagyunk, minden nap találkozunk 3-4 órát, akkor teljesen rám figyel és oké minden, meglep néha 1-2 aprósággal, akkor érzem hogy oké minden...de ez.
Itt sírok, hogy nem hiányzom neki...:(
Annyira rossz..De hogy lehet ez? Hát annyira egyértelmű a helyzet pedig...Átkozott msn:@
19/L
De annyira rossz érzés érted, hogy 2 napja nem beszéltünk és utalást se tett, hogy hiányzom neki...Ha annyira szeret meg annyira hiányzom akkor miért..??? Áhh, annyira rosszul esik..Hát a mi kapcsolatunk nem ilyen...rossz viszaolvasni amiket írtam..annyira felületesnek tűnik.
Pedig mikor együtt vagyunk puszilgat, simogat, szeretget, figyel rám..mindig kérdezi hogy mit szeretnék csinálni, ilyesmi...
Nem tudom...de annyira ezt érzem..olyan rossz:(
Légyszi mondjatok még véleményt, úgy el vagyok szomorodva:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!