Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, vajon szeret? Vagy csak játszik velem.
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömmel (fiú) barátok vagyunk, és szoktunk találkozni de a múltkor simogatott, csikizett és a végén megcsókolt ( nagyon jól esett) de mégis tiltakoztam majd újra le smárolt és újra tiltakoztam mert van neki barátnője. :/ Erre azt mondta hogy tudja és hogy nem tudja hogy most mit csináljon mert a bnője is szokta csalni és újra megcsókolt. Itt felálltam és mondtam hogy mennem kell,elindultunk de megfogott magához húzott és újra le smárolt és simogatott. Most vajon csak játszik velem vagy tényleg szeret???
és mit tegyek hogy az enyém lehessen? ( mert én szeretem)
őszinte válaszokat várok :) fiúktól és lányoktól is
2011. júl. 27. 21:20
1/5 anonim válasza:
húúúú hát vagy nagyon szeret vagy nagyon játszik veled de szerintem az első :D
2/5 anonim válasza:
Hár szerintem akar tőled valamit de elötte várd meg hogy szakitson az előző kapcsolatával és akkor úgy...
Üdv jóska
3/5 anonim válasza:
hát ha te kikezdesz valakivel, aki egy olyan kapcsolatban van, ahol oda-vissza csalják egymást akkor bizony ennyi eszed van, majd gondolj rám amikor összetöri a szíved...
5/5 anonim válasza:
szerintem csak féltékennyé akarja tenni a barátnőjét,bár kitudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!