Mit gondoltok egy ilyen lányról? Nem jár bulizni, pasija sincs, Otthon van szüleivel, inkább játszik a kutyájával
Szerintem ez tök jó!:) Mindig is irigyeltem azokat az embereket akik ilyen boldog és harmonikus családban élnek.
Én sose farigcsáltam tököt apával, és sajnos nem adatott meg az, hogy szép családban nőjek fel. Szüleim elváltak, anyukám meghalt apa pedig alkoholista!:(
Én is inkább ilyen életre vágynék a mostani helyett..
Bírom, hogy vannak még ilyen lányok, nem a pia, a pasik, meg a szex érdekli. Bár ez nem számít sajnos normálisnak, de inkább ilyen lánynak lennék a bnője, mint a világ k.jának..
21L
Úgy beszélsz róla, mintha pestises lenne... "pedig kedves lány, szép..."
Kár érte, így érted, ugye?
Pedig ő talált olyan igaz értékeket az életében, amikkel valóban érdemes élni. Tanulhatnál tőle ahelyett, hogy betegként kezeled.
háát
elég nehezen fog így kapcsolatokat építeni (és most nem feltétlen a pasizásra gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!