Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, tényleg szeret? És ha igen, akkor miért tesz ilyet?
21 éves lány vagyok, és 2 hónappal ezelőtt jöttem össze a barátommal. Távkapcsolat, de eddig mindig megoldottuk, hogy hetente legalább 2-3 napot együtt tölthessünk. Általában én mentem hozzá, volt hogy két hetet is együtt voltunk.
Én szeretem őt, és ő is azt mondja, hogy szeret, hogy soha nem volt még ennyire boldog. Már a közös jövőnket terveztük; hogy össze költözünk, és hogy nagyon sokáig leszünk együtt. A családjának, a legjobb barátjának is bemutatott. Minden szép és jó volt, de tegnap telefonon keresztül azt mondta, hogy bár nagyon szeret, de nem bírja, hogy ilyen messzire vagyok tőle, és hogy így csak több a rossz, mint a jó. Szerinte az lenne a legjobb megoldás, ha szakítanánk, annak ellenére, hogy szeretjük egymást. Tudja, hogy én nem akarom, hogy vége legyen, és feladni sem akarom, de már nem hajlandó felvenni a telefont, nem reagál. Kétségbe vagyok esve, mert tényleg nem akarom elveszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!