Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27-32 éves férfiak! Mi a véleményetek erről? A többit lent.
Ha még nem lenne komoly párkapcsolatod, feleséged, gyermeked, akkor összejönnél egy 17 éves lánnyal? Nem csak szexért, hanem komoly kapcsolatra?
Nem egy hisztis csaj akinek csak a buli fontos, hanem egy komoly lány.
Nem modell alkat, de nem is kövér. Szép az arca, ad magára.
Előre is köszönöm!
Kort is írjatok, kérlek.
igen utolsó így van.
Igazad van.Mai tizen,huszonévesekről nekem is meg van a szolid kis véleményem.
Én sokkal jobban nézek ki most 25.évesen,mint 20 évesen és látom,hogy egyre jobban ,,sármosabb,markánsább,meg izmosabb is vagyok".Egzisztenciám is alakul így megtudok adni a nőknek nagyon sok mindent mind szexuális mind megjelenésben.
És nem ,,romlok" egyáltalán én sem.Napról napra egyre jobb.
Kedves 26. válaszoló!
Véleményem szerint egy 17 éves lány, már nem kislány. Vannak akik úgy viselkednek, de rám ez pont nem igaz.
És miért szeretnék idősebb pasit? Pontosan azért, amit leírt a 31. válaszoló. Idézem: "... nézz körül a pulikutya hajú, gizda, görbehátú, krokodilarcú tizen- és huszonéves fiúcskák táborában, és hasonlíts velük össze... Szerintem nem is kell többet mondanom..." Csupán ezért.
Nekik csak a pia; drog; buli számít, értelmes dolgot nem tudnak csinálni. Az a menő, hogy ki mennyire hányt be a hétvégén. Köszönöm, én ebből nem kérek.
Persze tisztelet a kivételnek, csak sajnos a kivételek kevesebb arányban vannak.!
És igen, van konkrét kiszemelt férfi, de nem úgy közelít ahogy azt én szeretném. Ezért is voltam kíváncsi, hogy a többségnek mi a véleménye.
Azt is tudom, hogy az én esetem lehet egész más, mint amit a nagy többség ír, de szerintem azért van ez az oldal, hogy feltegyünk kérdéseket.
A többieknek pedig köszönöm! :)
Múltkor a vonaton beszélgettem egy csajjal, egészen szimpatikus volt és fel is merült bennem, hogy járnék vele. Később derült ki, hogy 17 éves. Meg nem mondtam volna. Szóval létezik néha kivétel...
25/F
Nem az a gond itt elsősorban, hogy a férfi idősebb, hanem hogy otthagyná a családját (!!!) egy nála sokkal fiatalabb lányért. Mégis mit várhat az ember egy ilyen alaktól ez után? Nem csak a szexért mi?
Lehet nem jól sikerült házassággal stb magyarázni ezt a bizonyítványt de a fiatalok kevesebb mint 50%-a házasodik és ezeknek több mint 50%-a válással végződik. Szerintem marhára nem vagy te se érett, ha egy családot szét tudnál szakítani, mert a kapuzárási pánikban szenvedő apuka a farkát követi.
Én nem akarok megítélni senkit most (bár ezt teszem, de mint egy szétdúlt család gyermeke talán joggal). Itt nem számít milyen érett vagy nem érett a lány. Nem belőle kell kiindulni hanem a másik félből. Aki viszont egy tetű alak, mégis mit vársz tőle később?
Ne haragudj kedves utolsó, de miről beszélsz?
Senki nem beszélt arról, hogy szét szeretnék túrni egy családot. Mint a kérdésben is le lett írva, NINCS PÁRKAPCSOLATA, FELESÉGE, GYEREKE SEM!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!