Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan lányt, aki megérdemelne engem, egy ilyen álompasit, mint én?
Mi afff@sz van?
Kiaff@szom vagy te???? Álompasi???
Azt hiszed mert anyukád ezt mondja neked akkor már az vagy??? Jéézusom ezt hol vagy kitől szedted???
Hány éves vagy 12??? És azt mondta anyuci h szebb vagy mint SHREK??? :)
Te meg akkor már azt hiszed álompasi vagy????????
Nemcsodálom h nembírnak a nők :/ ilyen egót nem sokan bírnak...
Most képzeld el a nőd vesz egy új ruhát és megkérdezi:
-Szerinted jó az új ruhám?:))
-Szép, de én k*rva jól nézek ki!
Na még egy antiszociális retardált kocka kis f.szfej, aki arra veri ki, hogy ilyen b.zi kérdésekkel mások agyát b.ssza fel.
Gratulálok, élvezkedjél csak hülye gyerek!
Ba*dmeg tiszta olyan vagy mint az osztálytársam...
Isteníti magát és ő még semmi elv a bátyja sokkal keményebb...
Ezt nem bírja egy nő se...
Kedves Kassandra Istennő!
Mi nem használunk ilyen humán jellegű közösségi oldalt. A GodBookon szoktuk bökni egymást Hérával:P Egyébként szívesen meginvitállak egy Isteni randira. Mondj egy találka helyet ahol cseveghetünk, és speciel a Olimposzra gondoltam, nagyon romantikus hely :) Lehet, hogy soha nem érsz fel a nagyságomhoz, de tisztelni fogom igyekezeted.
Haaaaahaaaaaaaaa, na jólvan unalmas vagy csávókám!!!!!!!!!
Moderátoroknak! Legyetek oly szívesek töröljétek ezt a kérdést mert már mindenki unja!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!