Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nincs erőm szakítani, bár tudom hogy megérdemelné!
a h1n1 hisztinek ő is az áldozatává esett, és most azért nemakar veled talizni, mert kb fél h belehal. mert a tv ezt terjeszti h a h1n1 halálos, és aki nincs oltva az belehalhat. ez miatt ne hibáztasd, a tv-t okold. az csinálja itt a feszültséget az emberekben.
amúgy a másik meg, h nemszükséges ám átadni a másiknak a betegségünket, ha vki beteg 2-3-4 napon simán kilehet hagyni, minek fertőzzük be a másikat, h aztán ő is szenvedjen??? én pl alapból nem hívom át a barátom, ha beteg vagyok. hogy mire meggyógyulok ő betegedjen le? ennek semmi értelme....
és még vmi a pasik télleg ki nem álhatják a hisztis lámnyokat, és sokszor az állandó hiszti egy nagyon jól működő kapcsaolt végét is okozhatják.
24L
Velem is pont így volt a barátommal. Nagyon nem volt jó. Nem vagy hisztis, ha szóvá teszed, hogy elhanyagol és nem akar találkozni veled. Nehogy már neked kelljen csak küzdeni ezért a kapcsolatért Gondolom ebben a pár hétben nem voltál mindig influenzás. Értékelnie kellene téged. Nem így viselkedni. Hogy lehetne fenntartani egy kapcsolatot úgy, hogy ő még a legkevesebbet sem akarja megtenni. Jó, ha beteg valaki, akkor persze ne zavarja a másik, meg akkor ha nem akarja elkapni. De úgy egyébként miért nem lehet foglalkozni a másikkal?
Én emlékszem milyen volt nekünk akkor. Mindig a haverjaival lógott, velem meg nem akart, mert este 10re haza kellett mennem, ha suli volt másnap. Aztán mindig azt mondta, hogy tanul, mert vizsga lesz, este meg én már nem érek rá amikor ő és két órára nem érdemes találkozni, ha meg mégis akkor sietnie kellett, mert időre megy a haverokhoz. Iszonyatosan idegesített, dühített, hogy ezt csinálja. Annyiszor dühödten miatta. Aztán bejelentette, hogy ez így nem jó és szünet kellene neki. Megmondtam neki magamét és addig hergeltem, míg szakított velem. Egy hónapig szarul voltam, de aztán sokkal jobban éreztem magam. Aztán fél év múlva újra megkeresett, újragondoltuk a dolgokat és bevallotta, hogy még mindig szeret. Azóta 3 éve vagyunk együtt. Nem hanyagol el és jobb a kapcsolatunk, mint valaha.
nem, nemazt mondtam h tevagy a hibás. csak ebben az influenzás dologban egy kicsit sztem átestél a ló túloldalára. ha egyébkéntis elhanyagol, de nem az influenzád miatt, akkor persze nyugodtan tedd szóvá. és nemkell érte bocsánatot kérned, hacsak nem hisztizésbe csap át, minden ilyen szóvá tevésed.
az influenzás dolgot sztem felejtsd el, és ne okold azért, mert ilyenkor kcisit fél veled talizni.
az egyéb elhanyagolásokat ne felejtsd el, de neis hisztizz, mert azzal nagyon sokat rontasz a helyzeten.
igazad van, ne telepedj rá. sokszor télleg az segít, ha a pasi elkezdi érezni h a lány alábbhagyott az érdeklődéssel, és elkezdenek benne kételyek felmerülni, és már nemérzi magát olyan biztonságban és elkezd kicsit teperni ő is.
tudom h nehéz, hogyha ennyire hiányzik, de hidd el, az senkinek sem jó, hacsak muszájból jön el a párod. neki sem, mert kényszernek érzi, és nekedsem annyira jó, ha tudod h annyira nemis akart eljönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!