Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan lányt, aki megérdemelne engem, egy ilyen álompasit, mint én?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 20:08
11/37 anonim válasza:
A tökéletességnek ára van, törődj bele. :D
12/37 anonim válasza:
Juuujj csakhogy megtaláltaka béjjbim.ego forevej :P Már csak az a kérdés, hogy Te megérdemelsz egy ilyen hercegnöt, mint Én ???
14/37 anonim válasza:
Hoppsziika >:D< . Akkor asszem lemondhatok rola ;))
15/37 anonim válasza:
Egó az egeket veri... Fogjál vissza magadból.
16/37 anonim válasza:
Hagyjátok már, hiszen igazat mond. Ő tényleg félisten. Én már csak tudom, hiszen én teremtettem XD XD
Na de viccen kívül...szeretnék próbát tenni isteni színed elé járulni. Hátha én leszek a kiválasztott aki felérhet a nagyságodhoz XD XD Kérlek add meg a facebookodat ó nagyuram...XD XD XD
17/37 anonim válasza:
Neked nincs egod szivi? Mindenkinek van. csak van aki nem szegyenli! :))
18/37 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDD o nagyuram=)) nekem is johet:)
19/37 anonim válasza:
Azt azért elárulhatod mire vagy olyan nagyon büszke? Mit tettél le a nagy asztalra, hogy téged ki kell érdemelni?
(Nincs baj az egóval, nekem is van. Vannak dolgok amire büszke vagyok, de nem szállok el, mert én sem vagyok tökéletes)
20/37 anonim válasza:
Mégis mire lenne büszke? Ő teremtette a világot, meg mindent. Még téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!