Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fogok kibírni 3 hetet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogok kibírni 3 hetet a párom nélkül?

Figyelt kérdés
Holnap el kell utaznom.:(
2011. máj. 31. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Ki fogod bírni, az első néhány nap lesz nagyon nehéz.

Meg az utolsó néhány, mert tudod, hogy nemsokára láthatod, de még azért vérni kell és iszonyatosan lassan telik az idő.

Nálunk is volt ilyen. Műtétem volt. :( 3 hét kórház.

2011. máj. 31. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Nehezen. De annál nagyobb lesz az öröm, amikor megint találkoztok.
2011. máj. 31. 17:58
 3/4 anonim válasza:
;n 2 honapot kellet kibirjak 1 honap eggyutlet utan ... de megvartam es utanna meg 1x elment 2 honapra es akor is megvartam es most mar 1 evesek vagyunk..hidd el a tavollet szorosabba teszi a szerelmeteket. nalunk is igy volt :D kibirod nyugi :) az uccso par nap nagyon nehez de amugy ki lehet birni :D
2011. máj. 31. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez a helyzet! Sorstársam vagy. Ki fogjuk bírni ne izgulj.
2011. jún. 1. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!