Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fogjuk kibirni egymás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogjuk kibirni egymás nélkül olyan hosszú távon, olyan hosszú ideig?

Figyelt kérdés

18 éves leszek, a barátom 18 múlt. 9 hónapja vagyunk együtt, gyakorlatilag minden nap találkoztunk azzóta, hogy összejöttünk, kb 5 napot voltunk úgy h egyáltalán nem találkoztunk...szeretünk együtt lenni, mindent megbeszélünk, igazi lelki társak vagyunk...naponta 2-3 órát hétvégén kicsit többet vagyunk együtt...ezenkivül kirándulások, koncertek stb

...régebb nem jelentett ennyit, de mostmár úgyérzem nem birnám nélküle(már attól is kivagyok h a nyáron lesz 3 hét egymás nélkül...)

Az a probléma, h két külön egyetemre megyünk...500 km-re leszünk egymástól, és a hétévgéink is csak minden második lesz szabad kb...MEDDIG BIRJUK IGY? nem akarom lebeszélni az orvosiról, én meg pszichóra akarok menni gyerekkorom óta...két egyetem meg nincs eg városban...én feladnám akármikor, de azért félek kicsit h megbánnám ha egyből nekifogok tanitani olyan hamar vége lesz a "fiatal éveimnek" (olyan diplomám lesz h tanithatok 4. után)...nem tudom, de ha emiatt veszitem el belehalok...egy rakás dolog van: új környezet, új barátok, kevés együtt töltött idő... mi legyen?????

2008. máj. 29. 14:56
 1/6 anonim válasza:
0%
Ide figyel a pszicho nem olyan fontos hülye
2008. máj. 29. 15:00
 2/6 anonim válasza:
Szerintem ne add fel az álmaid! Ahogy Ő se... Fiatal vagy, ki tudja, hogy alakul még... De a szakmád tuti meglesz... ;)
2008. máj. 29. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is így voltam ezzel - féltem, hogy messze leszünk egymástól, de aztán végül két közeli helyre vettek fel minket. Ettől függetlenül előfordul, hogy csak hétvégén tudunk találkozni, hiszen a sulival sok kötelezettség jár együtt. Ha tényleg ti vagytok egymásnak "az igazi", akkor nem fog számítani, hogy milyen messze laktok hétközben. Egy csomó módon lehet tartani a kapcsolatot. És, különösen az első időszakokban, nagyon gyorsan el fog szaladni az a pár nap (4-5) amíg nem látjátok egymást. Tehát semmiképp ne add fel, amit szeretnél - a pszicho amúgy is jó; tapasztalat!

Különben ne haragudj, de honnan tudjátok ennyire biztosan, hogy pont oda vesznek fel benneteket, amit első helyen jelöltetek meg...? Pszicho és ÁOK meg van pl Szegeden, Debrecenben, Pécsen és Bp-en is... ez valahogy nem stimmel nekem, de ti tudjátok. Lehet, h félreértettem valamit? Akkor bocsi!

Minden jót, drukkolok! :)

2008. máj. 29. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Hétvégén találkoztok, hétköznap SMS, telefon, MSN, webkamerával, e-mail...

Nem az igazi, de annál jobb lesz a 7vége.

2008. máj. 29. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszotokat:) az első válaszadónak meg üzenem h egy paraszt...és nem azt kérdeztem h mennyire fontos

a másik (ha jól emlékszem 3.) válaszadónak: az a helyzet, h két ha ő bejut orvosira én meg pszichóra akkor csak ez a két egyetem jöhet szóba, mert nem Magyarországon lakom...szóbajött h kiköltöznénk, de az elég maceráns és pénzes:(((

2008. máj. 29. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
szia! én is távkapcsban élek a barátommal, másfél éve. fél évig szenvedtünk, nem jártunk, mert "távkapcsi" és nem bírnánk ki. De elkedztük, és nagyon megéri. Én is idén felvételizem, de én csak olyan helyeket jelöltem meg, ahol barátom lakik! szóval ha igazán szeretitek egymást akkor nem lesz semmi baj, és ne kételkedj ebben!!!!
2008. jún. 2. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!