Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb hány hónap múlva? Meddig várjunk az elsőig? Mert úgysem fogjuk kibírni.
Több mint 1 hónapja járunk a barátommal. Én 14 ő 20, tom hogy sok a korkülönbség deh nagyon szeretjük egymást és amikor legutoljára taliztunk megkérdeztem h ő mennyit várna rám és azt mondta h akármennyit..aztán pedig visszakérdezett hogy miért mennyit kéne? én pedig azt mondtam hogy majd jön az magától..
Miközben elmélyülten csókolózunk ő mindíg egyre lentebb megy mikor közben öleljük egymást..
Az ő szülei tudják h járunk és nagyon jó a viszonyom az anyukájával mikor legutoljára hazamentem könnybe lábadt a szeme..és a barátom is nagyon szomi volt mert csak 2 hetente tudunk talizni...de akk 3 napig ott vok...és nem vele alszok hanem mamámmal mert ő is ott lakik..
Mennyi iőt várjunk az elsőig??? ( ő már nem szűz)
Tom h nem kell elkapkodni de kíváncsi volnék a válaszokra köszi!!! :)
énis kb ugy vagyok mint te, nagyon kívánom de nem lehet még hamari...én 4 hónapja vagyok vele, de már egy hónap után rájöttem hogy nemtudom sokáig tartóztatni magam. Minden találkozásnál egyre közelebb kerülünk és hát elég nagy akaraterőmnek kell lenni hogy azt mondjam hogy nem. Szerintem még várj..nem veszítesz semmit. és még fiatal vagy ráérsz még.
18/L
1 hónapja jártok.2 hetente találkoztok 3 napot.Szóval úgy össz-vissz eddig együttvoltatok olyan 1 hetet???Szerintem 1 hónap nagyon kevés,meg most lehet lepontozol meg nincs igazam,de 14 évesen én segghülye voltam,még 15 évesen is így visszagondolva.Még nem biztos,hogy annyira érett vagy ilyen téren,mint amennyire gondolod,és szerintem minimum még várj 3-4 hónapot,hogy ismerd meg azt a fiút,akivel most együtt vagy.De ha 2hetente találkoztok,akkor szerintem még több is lehet a minimum,5-6 hónap is.Azalatt minden kiderül.
18/L
Köszönöm...
Persze várok még nem akarom ilyen hamar elveszíteni!!
:)
Nem félek h elhagy..:) nem fog..:)
Ő vár szval nem sietem el deh azért olyan nagyon sokat nemfog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!