Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kb hány hónap múlva? Meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb hány hónap múlva? Meddig várjunk az elsőig? Mert úgysem fogjuk kibírni.

Figyelt kérdés

Több mint 1 hónapja járunk a barátommal. Én 14 ő 20, tom hogy sok a korkülönbség deh nagyon szeretjük egymást és amikor legutoljára taliztunk megkérdeztem h ő mennyit várna rám és azt mondta h akármennyit..aztán pedig visszakérdezett hogy miért mennyit kéne? én pedig azt mondtam hogy majd jön az magától..

Miközben elmélyülten csókolózunk ő mindíg egyre lentebb megy mikor közben öleljük egymást..

Az ő szülei tudják h járunk és nagyon jó a viszonyom az anyukájával mikor legutoljára hazamentem könnybe lábadt a szeme..és a barátom is nagyon szomi volt mert csak 2 hetente tudunk talizni...de akk 3 napig ott vok...és nem vele alszok hanem mamámmal mert ő is ott lakik..

Mennyi iőt várjunk az elsőig??? ( ő már nem szűz)

Tom h nem kell elkapkodni de kíváncsi volnék a válaszokra köszi!!! :)

2009. márc. 24. 16:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%

1. Én azzal kezdeném, hogy egy 20 éves pasi szexuálisan érett és túlfűtött. Szal igen nehéz várnia egy KISLÁNYRA, mert az vagy még!

2. Ha lenne is szex közöttetek, akkor se nagyon bírná ki, hogy csak 2hetente. Gyanítom, hogy találna magának olyan NŐT, akitől bármikor megkaphatja, amit igényel.

3. Bőven várhatnál még legalább 2 évet a szexszel...

4. 14 éves gyereknek nem tudom, minek párkapcsolat...Azt se tudod, mi fán terem egy igazi kapcsolat.

5. Ha már nem férsz a bőrödbe, legalább korod beliekkel kezdenél...

Köszi a lepontozást!

2009. márc. 24. 17:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Két dolgot hadd jegyezzek meg:

- Vauúúú miért kell egy 20 éves srácnak egy 14 éves lánnyal járnia, ráadásul úgy hogy még várnia is kell rá, nem keveset?

- A kérdező honnan gondolja, hogy ezt a szex kérdést az egész családnak meg kellene beszélnie? Elképzelem, hogy este van, vége a vacsorának, apa felbont egy sört, kislány hörpöli a bambit és közben ott vannak mindkét részről vagy 8-an és megbeszélik, hogy mikor fogja megcsinálni a kedves fiú az ő egyetlen kicsi lányukat.

Nem sajnos ez nem így megy.

Korán van ez még nektek, de hát ezt úgysem tudom megmagyarázni, mert te nem úgy érzed.

25/f

2009. márc. 24. 19:16
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem a szexről van itt most szó nem azt akarják egyáltalán megbeszélni amúgy is még ez messze lesz...amúgy meg 17-nek nézeki persze tom h ez nem jelent semmit...mert még lelkileg nem vok érett és nem akarok egyáltalán szexelni mert ráérek még és a pasi vár ő azt mondta h akármennyit persze nem így van de ha szeret kifog várni...

És én egy szóval se mondtam hogy már szeretnék szexelni mert egyáltalán nem csak kíváncsi voltam a véleményekre..

Azt mondjuk azért már nem mondanám h kislány vok de mind1

Köszönöm..

2009. márc. 24. 20:51
 14/17 A kérdező kommentje:

Milyen szexről beszélgetés a családdal??????

Egyáltalán nem ezt írtam...

Senkinek se jutna eszébe ilyet megbeszélni a családdal az mér ráér az is h magát azt megbeszéljük hogy minden hétvégén talizzunk...erről volt szó hogy a talizást beszéljük majd meg deh még azt se most!!!!!

2009. márc. 24. 20:54
 15/17 A kérdező kommentje:

És tom h korán lenne a szex, nem szeretném egyáltalán ilyen hamar elveszíteni!!!!!

A szülei azt mondták h rendes gyerek..., és benne megbízhatok persze kikell még azért ismerni, hameg netán nem vár ki de sztem kifog, akk nem is szeretett...

Köszönöm azért a válaszokat!!!

2009. márc. 24. 21:00
 16/17 A kérdező kommentje:

Azt mondta a barátom h szeret és akármennyit vár rám..és én is nagyon szeretem!!!

És mondtam is neki h dehát te 20 éves vagy meg minden.. és azt mondta "és?" "Kifoglak várni"

Aztán megkérdeztem hogy tényleg kellek -e neki

Azt mondta hogy igen kérdezte h miért kérdezed?

És mondtam neki h neked már azért több minden kéne..

És azt mondta hogy nem..

2009. márc. 24. 21:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Vagyis csak láthatóan bologatott h nem..
2009. márc. 24. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!