Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha más helyen képzeljük a jövőt, hogy fogjuk megoldani?
Lemaradt a magyarázat:
Én nyíregyházi vagyok, a párom érdi és egy éve élünk együtt Budapesten. Nagyon szeretjük egymást, házasságot, gyerekeket tervezünk. Viszont van egy hatalmas különbség a jövőképünkben: ő Budapesten, én Nyíregyházán tervezem felnevelni a gyerekeimet/gyerekeinket. Utálom pestet és nem csak a gyerekeimet nem akarom itt nevelni, de én sem tudom meddig bírom még itt. Imádom Nyíregyházát, ott él mindenki, aki fontos nekem, pesten pedig nincsen családom, nincsenek barátaim, nincs semmim. Ezenkívül nagyon ragaszkodom a családomhoz, mindig is család centrikus voltam és ez máig sem változott. Úgy terveztem, hogy pár évet dolgozom/dolgozunk pesten, aztán együtt megyünk vissza Nyíregyházára. A párom kevésbé ragaszkodik a családjához, alig találkozik velük így is, de nagyon szereti a pesti nyüzsgést, és mivel vállalkozó konkrét munkahely nem köti ide, mégis itt tud egyenlőre csak boldogulni, nyíregyen közel sem keresne ilyen jól. Tisztában vagyok vele, hogy nagyon fontos manapság, hogy jól keressünk, de szeretnék azon lenni, hogy pár év után kitaláljunk valami olyan vállalkozást, amivel nyíregyen is meg tudnánk élni. Tudom, hogy a párom nem lenne boldog nyíregyen, én viszont nem vagyok boldog pesten. Mi lesz így velünk? Egyikünknek fel kell áldoznia magát? De melyikünknek? Nagyon nehéz ez így, de nagyon szeretjük egymást és szeretnénk valamilyen kompromisszumot kötni, amivel mindketten boldogok lennénk. Van valami ötletetek, tanácsotok?
"Imádom Nyíregyházát, ott él mindenki, aki fontos nekem, pesten pedig nincsen családom, nincsenek barátaim, nincs semmim."
És neki mi van nyíregyen? Ugyanúgy semmi és senki, sőt még munkája sincs ott. Nagyon önző húzás ez tőled, ha ez az egyetlen indokod...
Ha nem szereted Pestet, ő viszont a nyüzsgést szereti, akkor talán tényleg egy másik nagyváros lehetne megoldás, Debrecen még közel is van Nyíregyhez, és ott tényleg van élet. Esetleg Miskolc, az sincs olyan messze. Vagy az ország másik felében, Pécs, Győr is jó helyek, van csendes és nyüzsgős részük is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!