Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fogjuk bírni nyárig?
Van egy lány (14) akivel 3 napja megismerkedtem. Elmondása szerint szerelmes lett belém a neten keresztül, de sajnos kb 500 kilométerre vagyunk egymástól, és nem tudok elmenni most hozzá, csak nyár elején. A lány olyan típus hogy nem bírja ki pasizás nélkül, nála ez mindennapos, de vannak ismerőseim akik Őt ismerik személyesen, és szólnak ha hasonló gondok lesznek. Tegnap összevesztem a lánnyal, és sírva hívott fel telefonon, hogy már most többet jelentek neki 3 nap után, mint a legtöbb párkapcsolata. Nagyon tetszik a lány, sokat beszélgettünk mikrofonon és kamoztunk is.
Szerintetek ki fogjuk bírni nyárig hogy ne találkozzunk? Szerintetek igazán "szeret"?
Mi a keresztneve annak a lánynak? :D
Egyébként tényleg aranyos meg minden, részemről kibírom a dolgot, és remélem Ő is.. :D
Akkor nem rá gondoltam :)
Egyébként hallottam hogy milyen a lány, de én ezektől eltekintve bízok benne, hogy ki fogjuk bírni, és reménykedek is mert tényleg aranyos meg tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!