Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fogjuk bírni nyárig?
Figyelt kérdés
Van egy lány (14) akivel 3 napja megismerkedtem. Elmondása szerint szerelmes lett belém a neten keresztül, de sajnos kb 500 kilométerre vagyunk egymástól, és nem tudok elmenni most hozzá, csak nyár elején. A lány olyan típus hogy nem bírja ki pasizás nélkül, nála ez mindennapos, de vannak ismerőseim akik Őt ismerik személyesen, és szólnak ha hasonló gondok lesznek. Tegnap összevesztem a lánnyal, és sírva hívott fel telefonon, hogy már most többet jelentek neki 3 nap után, mint a legtöbb párkapcsolata. Nagyon tetszik a lány, sokat beszélgettünk mikrofonon és kamoztunk is.
Szerintetek ki fogjuk bírni nyárig hogy ne találkozzunk? Szerintetek igazán "szeret"?
hát te se lehetsz sokkal idősebb vagy ha igen akkor meg valami otthonülős kocka fajtának tűnsz... ez nem szerelem... komolyan mondasz pár kedves szót és már odáig van érted?:D ha ezt komolyan beveszed akkor áldásom rátok..ráadásul egy 14éves kis fruskától mit vársz?:D
mindenesetre remélem nem bírjátok ki nyárig:D
2011. ápr. 3. 09:06
13/23 anonim válasza:
18?????:OOO:DDDDDDDD okké ez így még röhelyesebb bocsika...
2011. ápr. 3. 09:06
14/23 anonim válasza:
Uh...én is 18vok, és egy pár hétig kavartam egy szintén 14 éves csajjal...:D aztán inkább hagytam, mivel még ilyen fiatalon annyira ingatag volt lelkileg, h az már sok volt. Minden héten más tetszett neki...szal te is vigyázz vele.;)
2011. ápr. 3. 09:07
15/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kocka, és a lányok szerint jól nézek ki. Eddig elég sok nőm volt, de mindegyik csak a pénzemre ment, vagy csak azért kellettem nekik hogy a barátnőjük előtt menősködhessenek. Bármilyen csajt megtudnék szerezni itt a közelben is, de itt Ausztriában sok a k*rva, és nekem nem kell ku*va.. :D
2011. ápr. 3. 09:09
16/23 anonim válasza:
oh bocs igazad van magyaroról kell valaki akivel találkozni is alig tudsz és legalább nem kell rá pénzt költened:D biztos helyes gyerek lehetsz de ha a személyiséged ilyen akkor mit vársz? jah hogy a neten keresztül camba jól nézel ki?:D reméljük élőben is bírni fog (mellesleg azt hiszed hogy ő nem csak menőzik veled a haverjai előtt?) :D
2011. ápr. 3. 09:18
17/23 anonim válasza:
Én szurkolok, hogy neked legyen igazad. De.............
2011. ápr. 3. 09:23
18/23 A kérdező kommentje:
09:18: Van autóm, tudnánk találkozni, viszont mi értelme elmennem hogyha úgyis mással fog kavarni rá 2 napra? Ezért várni akarok nyárig, persze Ő nem tudja hogy eltudnék menni...
2011. ápr. 3. 09:39
19/23 anonim válasza:
nem....szopacs...XD
2011. ápr. 3. 09:46
20/23 anonim válasza:
igen? jó akkor minden nap autókázz több órát oda-vissza naponta egy 14éves kis fruskáért:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!