Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy fogjuk kibírni egymás nélkül? Hogy lehetne megoldani, hogy együtt legyünk?

Figyelt kérdés
Péntektől vagy jövő héttől legkésőbb nekem elkezdődik a gyakorlat és lehet, hogy nem fogom látni a barátnőmet csak hétvégén. Ez nem igazán fog jót tenni egy friss kapcsolatnak szerintem (tavasztól vagyunk együtt). Hogy lehetne megoldani, hogy többet lehessek vele? A szüleim nem engedik, hogy sulit váltsak sem pedig azt, hogy otthagyjam. Mit lehetne kitalálni, hogy legalább a délutánokat együtt tölthessük? Mindkettőnknek ez az utolsó éve.
2011. aug. 31. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyetek egy Learjet-et.
2011. aug. 31. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy éve vok távkapcsba ki lehet bîrni.nekem rögtön az elejétől kell kibírnom.az idő megoldja öcsèm;)
2011. aug. 31. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy év nem sok idő. Ha tényleg szeretitek egymást, kibírjátok.
2011. aug. 31. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy erős kapcsolat mindent kibír. Még jó hogy hétvégén láthatjátok egymást, van akinek ez sem adatik meg, s mégis kibírja. 4-6 hónap alatt meg meg lehet annyira ismerni a másikat. Fő a bizalom ! Sok sikert.
2011. aug. 31. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos én is csak a hétvégéket tudom a párommal tölteni, de szerintem is ki lehet bírni, Ha nem bírjátok, akkor nem is volt elég erős a kapcsolat. Nekünk már 3 éve működik. A telefon és a net meg segít hét közben, hogy mégiscsak tudjátok, hogy mivan a másikkal.
2011. aug. 31. 21:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem a távolság lesz a gond, hanem az idő. Este 5-re fogok hazaérni kb. reggeltől.
2011. aug. 31. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Figyu, (előző vagyok) nekem a párom este 10-ig melózik általában. Kajaszünetben, meg amikor van szabad fél perce, akkor megcsörget, hogy "még él" aztán amikor elindul haza még hív, reggel pedig én szoktam kelteni telefonnal. (modjuk mi ngyen beszélünmk) De mégis tudom, hogy jól van. Bízom bene annyira, hogy tudjam, hogy nem csalna meg, a hétévégék pedig csak a mieink. :)
2011. szept. 1. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!