Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibírni ezt a "se vele, se nélküle" állapotot? Mikor együtt vagyunk mindig veszekedünk, megbántjuk egymást, ha egymás nélkül vagyunk akkor meg hiányzunk egymásnak, és azt nem bírjuk.
En voltam ugyanebben. mi 3 evig csinaltuk ezt, de a vegen feladtuk es szakitottunk, ez volt 5 eve. Viszont meg mindig nagyon jo baratok vagyunk es azthiszem egy kicsit tobb is, de azt mar lezartuk es a hatart nem lepjuk at. Ugyerzem, ha kuzdottunk volna nagyon jo kapcsolat lehetet volna belole, de 3 ev mindennapi siras utan mindketten feladtuk.
Kuzdj erte szerintem, de ne hagyd, hogy teljesen kikeszulj miatta. Lehet, hogyha kitartoak vagytuk es elfogadjatok egymast, nagyon jo kapcsolat lesz belole.
Mi kapcsolatunk is másfél éves és nálunk is ez a se vele, se nélküle kapcsolat van. Legalábbis csak az én részemről. Barátom fülig szerelmes belém még mindig, nálam viszont már elmúlt a szerelem és inkább kötődést, ragaszkodást és erős szeretet érzek iránta. Rengeteget veszekszünk, rettentő féltékeny és ez miatt szoktak lenni a balhék és ugye minden egyes veszekedésnél újra és újra előkerülnek a régi hülyeségeink és mégjobban összeveszünk. Szerintem erre a legjobb megoldás hogy az egyik fél mindig enged a másiknak. Persze felváltva. Ezt megkéne beszélni. Valamelyikőtöknek higgadtnak kéne lennie a veszekedéseknél és lenyugtatni a másikat és szeretgetni. Kerülni a vitákat, és nyugodtan megbeszélni a dolgokat esetleg változtok mind2-en egy kicsikét. "Igazodtok" egymáshoz még jobban. És ha kitartóak vagytok és tesztek a másikért akkor erős lesz az a szál ami összeköt titeket :)
Sok szerencsét
Ha már nem érzed, hogy igazán szeretnéd, akkor szerintem érdemes lenne máshol keresni a boldogságot! Mondjuk ez függ attól is, hogy mennyi idősek vagytok.
Mi 2éve vagyunk együtt és mi is sokat veszekszünk, de imádjuk egymást, és nem birnénk egymás nélkül lenni, szóval inkább jobban összeszokzunk és igyexünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!