Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted meddig lehet kibírni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted meddig lehet kibírni párkapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés

Elég sokat filózok ezen a dolgon mostanában... Nincs sok szerencsém a kapcsolatokkal... na meg az is rátesz, hogy leszbikus vagyok és ennek ellenére mindig a srácok szeretnek belém... na meg nem is ismerkedek túl könnyen :/

Legjobb barátnömmel régen elment legalább jól az idö, ö is sokat ült egyedül otthon, de most már komoly kapcsolata van.. úgyhogy itt maradtam egyedül, unalmasan..

De nem is ez a lényeg... csak úgy elgondolkodtam, hogy ha valakinek még sose volt igazi kapcsolata az vajon meddig bírja egyedül? Nekem kezd egyre zavaróbb lenni, viszont vannak olyan idöszakok mikor megfeletkezem az egészröl és csak élvezem az életet.. de persze ez nem elég azért.

Ti mit gondoltok?

2011. jún. 3. 18:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
94%
Egész jól bírom már majd' 30 éve, és van még hátra kb. ugyanennyi.
2011. jún. 3. 19:14
 2/25 A kérdező kommentje:
30 év alatt semmi kapcsolat? Az hogy lehet?
2011. jún. 3. 19:21
 3/25 anonim ***** válasza:
Én 21 évnél tartok, és sz@r.
2011. jún. 3. 19:23
 4/25 anonim ***** válasza:
Hosszú lenne azt itt leírni, meg nyilván nem is publikus. Néhány gyerekkori trauma, alkalmatlan szülők, rossz iskolai környezet és effélék. Ebből kialakult fóbiák, önértékelési zavarok meg miegymás. Jól hangzik, nemde?
2011. jún. 3. 19:24
 5/25 anonim ***** válasza:

Én már nem sokáig.

33F

2011. jún. 3. 19:44
 6/25 anonim ***** válasza:
Lassan 27 leszek, és eleinte próbáltam úgy élni hogy élem az életem, és majd egyszer összefutok egy normális nővel. De nem így lett. Eljutottam arra a szintre, hogy bármit tehetek az életben, igazán örömöt már semmi nem okoz. Az egészben a legborzasztóbb a szeretethiány és az intimitás utáni vágy.
2011. jún. 3. 20:45
 7/25 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban.
2011. jún. 3. 21:10
 8/25 anonim ***** válasza:
eddig én is bírom. bár csak 19 éve de nem nagyon látok kiutat. foglald le magad, keress hobbit amivel kikapcsolhatod az agyat. nekem majdnem az össze barátnőm foglalat, meg se értenek, de csak jót mosolygok. :)
2011. jún. 3. 22:10
 9/25 anonim ***** válasza:
22:10: Jó, hogy pozitívan tudsz hozzáállni a dologhoz. Persze idővel egyre nehezebb lesz.
2011. jún. 3. 22:21
 10/25 anonim ***** válasza:
29/f vagyok. Eddig abszolút semmilyen kapcsolatom sem volt. Ha már eddig kibírtam, akkor innen talán már könnyebb lesz.
2011. jún. 4. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!