Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted meddig lehet kibírni párkapcsolat nélkül?
Elég sokat filózok ezen a dolgon mostanában... Nincs sok szerencsém a kapcsolatokkal... na meg az is rátesz, hogy leszbikus vagyok és ennek ellenére mindig a srácok szeretnek belém... na meg nem is ismerkedek túl könnyen :/
Legjobb barátnömmel régen elment legalább jól az idö, ö is sokat ült egyedül otthon, de most már komoly kapcsolata van.. úgyhogy itt maradtam egyedül, unalmasan..
De nem is ez a lényeg... csak úgy elgondolkodtam, hogy ha valakinek még sose volt igazi kapcsolata az vajon meddig bírja egyedül? Nekem kezd egyre zavaróbb lenni, viszont vannak olyan idöszakok mikor megfeletkezem az egészröl és csak élvezem az életet.. de persze ez nem elég azért.
Ti mit gondoltok?
Vegig olvastam az osszes kommentet.
Jelenleg nincs baratnom, de nem ugy allok az elethez h nem is kell mar soha.
Itt van ennyi maganyos ember, miert nem talalkoztok egyszer.
Ha csak az a 10-15ember aki most itt irt...
Es maris egy uj dolog az unalmas eletetekben.
Ez csak egy tipp. En kulfoldon elek, ugyh nem tudok csatlakozni.de remelem ossze hozzatok!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!