Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted meddig lehet kibírni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted meddig lehet kibírni párkapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés

Elég sokat filózok ezen a dolgon mostanában... Nincs sok szerencsém a kapcsolatokkal... na meg az is rátesz, hogy leszbikus vagyok és ennek ellenére mindig a srácok szeretnek belém... na meg nem is ismerkedek túl könnyen :/

Legjobb barátnömmel régen elment legalább jól az idö, ö is sokat ült egyedül otthon, de most már komoly kapcsolata van.. úgyhogy itt maradtam egyedül, unalmasan..

De nem is ez a lényeg... csak úgy elgondolkodtam, hogy ha valakinek még sose volt igazi kapcsolata az vajon meddig bírja egyedül? Nekem kezd egyre zavaróbb lenni, viszont vannak olyan idöszakok mikor megfeletkezem az egészröl és csak élvezem az életet.. de persze ez nem elég azért.

Ti mit gondoltok?

2011. jún. 3. 18:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok 2szer szexeltem lánnyal (mással nem fogok) de ezeket nem nevezném párkapcsolatnak,tragikus de én is a szerelemre vágyok,és teszek is érte,mert ismerkedek.
2011. jún. 6. 22:06
 22/25 anonim ***** válasza:
Nekem 24 év alatt semmi kapcsolatom nem volt. Semmi randi, semmi intimitás. Semmi az égvilágon. Olyan csajba szerettem bele mindig akinek nem kellettem, felém meg senki sem jelezte hogy jó lennék nála. Régebben zavaró volt, mostanában egész jól érzem magam a bőrömben. Talán jobb is egyedül. (24/f)
2011. jún. 6. 22:42
 23/25 anonim ***** válasza:

Vegig olvastam az osszes kommentet.

Jelenleg nincs baratnom, de nem ugy allok az elethez h nem is kell mar soha.

Itt van ennyi maganyos ember, miert nem talalkoztok egyszer.

Ha csak az a 10-15ember aki most itt irt...

Es maris egy uj dolog az unalmas eletetekben.

Ez csak egy tipp. En kulfoldon elek, ugyh nem tudok csatlakozni.de remelem ossze hozzatok!!!!!

2011. jún. 7. 00:18
 24/25 anonim ***** válasza:
nem tudom melyik válaszokból állapítottad meg 10-15 magányos ember párkapcsolatokhoz való hozzáállását, de az biztos, hogy ennyi ember találkozása egyrészt nem lenne izgalmas egyik fél számára sem, más részt, nem segítene egyik embernek sem "párt találni"
2011. jún. 9. 19:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Túl sokan vagyunk itt azonos neműek. Rontanánk egymás lehetőségeit.
2011. jún. 9. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!