Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted meddig lehet kibírni párkapcsolat nélkül?
Figyelt kérdés
Elég sokat filózok ezen a dolgon mostanában... Nincs sok szerencsém a kapcsolatokkal... na meg az is rátesz, hogy leszbikus vagyok és ennek ellenére mindig a srácok szeretnek belém... na meg nem is ismerkedek túl könnyen :/
Legjobb barátnömmel régen elment legalább jól az idö, ö is sokat ült egyedül otthon, de most már komoly kapcsolata van.. úgyhogy itt maradtam egyedül, unalmasan..
De nem is ez a lényeg... csak úgy elgondolkodtam, hogy ha valakinek még sose volt igazi kapcsolata az vajon meddig bírja egyedül? Nekem kezd egyre zavaróbb lenni, viszont vannak olyan idöszakok mikor megfeletkezem az egészröl és csak élvezem az életet.. de persze ez nem elég azért.
24/F vagyok, barátnőm nem régen hagyott el, ugyanazzal az indokkal, mint az első, hogy már nem szeret. Mivel mindkét eset így végződött, ezért ebből azt szűrtem le, hogy nem tudok boldoggá tenni egy nőt sem, ezért elhatároztam, hogy többet nem erőltetem a párkeresést, tartós (értsd. élethossziglan) tartó egyedüllétre rendezkedtem be. A nemi vágyakat a sporttal (kerékpár) járó testi fáradtsággal igyekszem elnyomni, eddig sikerrel. Nehéz lesz kibírni az egyedüllétet, de muszáj..
2011. jún. 6. 20:06
12/25 anonim válasza:
hány éves vagy?nem iszunk meg egy kávét?
2011. jún. 6. 20:11
13/25 anonim válasza:
mellette kielemezhetnénk a szexuális hajlamaidat és bánkódásodat.
2011. jún. 6. 20:13
14/25 A kérdező kommentje:
Te most kihez beszélsz utolsó? Nem kértem töled semmilyen elemzést :D
2011. jún. 6. 20:14
15/25 anonim válasza:
tehát akkor nemleges a válaszod ,,azért megpróbáltam,lehet ezért nincs kapcsolatod mert egyből mindent így reagálsz le.
2011. jún. 6. 20:16
16/25 anonim válasza:
én 21évet vártam az első igazi komoly kapcsolatomra...de ha mindegyik ilyen lesz akkor inkább egyedül maradok...22L
2011. jún. 6. 20:16
17/25 anonim válasza:
Szerintem mindannyiunkkal az a baj hogy túlagyaljuk. Itt ülünk a net előtt és inkább megdöglünk minthogy kimozduljunk. Én is ugyan ilyen vagyok. Bár már nekem volt kapcsolatom, de már 2 és fél éve:) Szerintem fogjuk magunkat és menjünk el egy kocsmába, aztán meg egy diszkóba:) Majd lesz valami! Persze el kell tudni lazulni! Senki sem eszik embert ilyen helyeken! Veszteni való nincs! Inni kell és bulizni! És elfelejteni a traumákat meg a szarságot!
2011. jún. 6. 20:33
18/25 anonim válasza:
és pia nélkül nem tudod jól érezni magadat elég szar,de amúgy igazad lehet:)
2011. jún. 6. 20:37
19/25 anonim válasza:
az eddigi rekordom 17 év párkapcsolat nélkül (hamarosan valószínűleg megdöntöm ezt a csúcsot, a 18. évvel)
(17, F)
2011. jún. 6. 21:07
20/25 A kérdező kommentje:
ma 20:33: Nagyrészt igazad van, viszont a kocsmával és diszkóval nem értek egyet :D
Az olyan helyeken nagyrészt az agyatlan népséggel lehet maximum ismerkedni... akinek nem inge, ne vegye magára :)
De amúgy igen... ki kell mozdulni... Én is ezt próbálom tenni, bár nem tudom hol és hogyan próbálkozzak...
Most abban reménykedek, hogy buszon vagy az utcán történik valami csoda :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!