Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet kibírni a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kibírni a párotok nélkül?

Figyelt kérdés
kéthetente megyek apámhoz hétvégéken és az a két nap baromi hosszúnak tűnik nélküle nem is tudom hogyan bírom ki most meg pláne itt a tavaszi szünet.telón szoktunk néha beszélni de akkor is ha nem láthatom az kibírhatatlan.
2009. ápr. 11. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Töltsd az idődet a barátaiddal, találj egy hobbit, kezdj el sportolni, ilyesmik, amik lekötnek.

21(L)

2009. ápr. 11. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Kéthetente 2 napot ki lehet azért bírni. Nem is jó egyébként az ha folyton egymás nyakán lógtok, kell egy kis szabadság. Ilyenkor foglalkozhatsz csak magaddal, lehetsz a barátaiddal vagy akár egyedül is. És legalább lesz mit mesélned a párodnak ha találkoztok.
2009. ápr. 11. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Jajj annyira irigyellek, hogy ilyen nagy gondjaid vannak...

Szerintem nem targédia, ha 2 napig nem vagytok együtt! Rengeteg pár alapból így találkozik, vagyis pár nap kihagyásokkal. Én így jobban is tudom értékelni a kapcsolatomat, hogy érzem mennyire hiányzik; nem olyan természetes, mintha mindennap együtt lennénk.

Szóval nyugodtan elszakadhatsz a barátodtól és apuddal is lehetnék néha... Nem csak a barátod él a világon.

2009. ápr. 11. 15:07
 4/4 anonim válasza:
Nekem barátnőm általába a kedvenc dolgomról jut eszembe a FEHÉRCSOKIRÓL tehát ha nagyon hiányzik vagy nem lehetek vele fehércsokit eszem hogy elüssem az időt...
2009. ápr. 12. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!