Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom sehova nem enged! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom sehova nem enged! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A városba nem mehetek egyedül,ha muszáj,akkor telefonálunk. Pasikkal szóba sem állhatok,barátnőim már nincsenek. Nyaralni nagy nehezen elenged a szüleimmel. Az összes sulis dologból (diáknap,farsang stb. ) kimaradtam miatta. Most lenne a bolond ballagásom. Azt mondta,ha elmegyek szakítani fog. Emellett az osztályom biciklizést szervez,de csak egy nap. Oda sem akar. De én szeretnék. Elveszíteni sem szeretném.. Mit csináljak? Segítsetek!
2011. máj. 30. 21:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ezzel az a legnagyobb baj, hogy a tiltások miatt "elfelejtesz" élni, kimaradsz olyan dolgokból, amiben te jól éreznéd magad, pedig alapja nem lenne a féltékenykedésnek. Ilyen pasi mellett én biztos nem tudnék meglenni. Ha nem is most, de később ez biztos szakítóok lesz. Fiatal vagy, nem szabad ennyire függni tőle. Menj csak el nyugodtan, nehogy már te bűnhődj amiatt, mert jól akarod érezni magad. Ha pedig nem bírja elviselni, akkor szerintem tényleg keress mást, aki nem ilyen.
2011. jún. 1. 23:06
 22/30 anonim ***** válasza:

Csávónak megbíznia kéne benned, nem tiltani.

A kapcsolatotok már rég tönkre ment.

21/F

2011. jún. 1. 23:57
 23/30 anonim ***** válasza:
Féltékenység = másik fél szabadságának irigylése, szóval szó nincs itt önzetlen szeretetről...
2011. jún. 2. 08:34
 24/30 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen a barátom, csak én már eljutottam arra a pontra, hogy ha tetszik neki, ha nem, ha fenyeget, ha nem, ha épp a barátnőimmel akarok találkozni, akkor elmegyek és találkozok velük. Még a szüleimmel sem akar elengedni nyaralni és mivel elváltak szüleim, azt sem akarja engedni, hogy elmenjek meglátogatni a családom másik felét. Megmondtam neki nem is egyszer, hogy kicsit gondolkozzon már el, nem tette. Fogtam magam, és elmentem. Természetesen esze ágában sem volt szakítani, csak fenyegetőzött. A mai napig így megy ez köztünk, de engem már nem érdekel, mikor mit mondd :) Mi másfél éve vagyunk együtt. Állj a sarkadra, tedd, amit szeretnél, ha szeret és nem csak arra kellesz neki, hogy legyen valakije, akivel nem unatkozik, akkor esze ágában sem lesz szakítani. Ha pedig emiatt szakít, ha pl. azért szakít, mert elmentél a szüleiddel valahova, vagy a barátnőiddel, akkor szépen köpd szemen és nevesd ki, mert akkor annyit ér emberileg és férfilag.
2011. jún. 2. 08:50
 25/30 anonim ***** válasza:

Ja, azt elfelejtettem, hogy az egyik ilyen "veszekedésünk" kapcsán eljutottunk oda, hogy azzal fenyegetőzött, hogy eljön hozzánk (anyámék már nemegyszer kirúgták és a rendőröket is ráhívták a viselkedése miatt) és beolvas a szüleimnek meg kiveri a balhét. Egyszóval: ha esetleg oda juttok, hogy felbosszantod a barátodat azzal, hogy nem engedelmeskedsz neki, vagy nem látja rajtad, hogy önálló ember vagy, önálló akarattal, és van tőle függetlenül is életed, akkor valószínű a te barátod is eljut majd erre a szánalomra méltó szintre, mint az enyém.

Szóval kösd fel a gatyát, nekem sikerült, mert nem akartam elveszíteni, mert ezen az oldalán kívül mindent szeretek benne. Tudom mit érzel, és tudom, hogy úgy, ahogy most csináljátok, nem fog működni. Téged felemészt ez a dolog, neki pedig egyre nagyobb pofája lesz, hogy hagyod magad birtokolni. Nálunk pár hónapja tart ez a helyzet, hogy "én hordom a nadrágot", és sokkal jobban érzem magam, azzal pedig cseppet sem törődök, hogy neki ez hogy esik, 1 éven át én szoptam, most szopjon ő, ha ennyire agyalágyult :)

2011. jún. 2. 08:57
 26/30 anonim ***** válasza:

08:57

Azta, hát neked is szép fickód van...

Kérdező: mint ahogy eddig mindenki írta: rúgd ki a francba, és egy percig se sajnáld. Ez az embertípus a legundorítóbb, ez az a pasitípus, akit MESSZIRŐL el kell kerülni. Hidd el, ehez képest az ÖSSZES többi fickó egy szent. Ennél CSAK JOBBAT találhatsz hidd el.

Most még csak fenyegetőzik, aztán a következő az lesz hogy nyilvánosan megaláz, balhézik (mint ez előző válaszoló selejtes f*szija), utána a következő az lesz hogy lekever egyet. Ennyire nem lehetsz csicska, tartsd már kicsit többre magad. Ő pontosan arra játszik hogy elhitesse veled hogy semmit nem érsz, és tőle függj, nagyon is jól tudja ő hogy minden ujjadra kapnál 1000x jobb pasit, ezért is fél ő annyira!

MENEKÜLJ!!!!

2011. jún. 2. 10:25
 27/30 anonim ***** válasza:
Erről a féltékenykedésről csak a barátnőm jut eszembe, na ő is kihúzta a gyufát... Szóval igaz a tézis, miszerint ha a kapcsolatban a féltékenység felüti a fejét ott már gáz van...
2011. jún. 2. 11:22
 28/30 anonim ***** válasza:

Igen, valóban selejt a pasim, a kezdetektől az, de valami mégis megfogott benne. Olyan, mintha két arca lenne, az egyik a normális, a szeretnivaló, a másik a vadállat, aki néha csak úgy elrobban belőle. És ezért nem olyan könnyű csak úgy otthagyni az ilyeneket, sajnos. Mi már eljutottunk arra a pontra is, hogy részegen nekemesett, mert megvédtem az egyik haverját, akit annyiért meg akart verni, mert azt mondta a barátomnak, hogy csendesebben beszéljen. De szerencsére én voltam az erősebb, fizikailag is meg szellemileg is az adott szituációban. Akkor telt be nálam a pohár, azóta sem bírok vele ugyanúgy "szerelmesen" bánni, mint régen. Viszont ha nem vagyok vele, akkor hiányzik eszeveszettül, azt érzem, hogy legszívesebben megölelném, megcsókolnám, odabújnék hozzá. Ezt az érzést pedig annyira nem tudom elnyomni magamban, hogy akaratlanul is megbocsátok neki mindent, pedig tudom, hogy nem kéne.

Szóval nem olyan egyszerű az ilyen pasikat otthagyni... :(

2011. jún. 2. 13:37
 29/30 anonim ***** válasza:

13:37

Azért vigyázz magadra, és gyereket semmiképp ne szülj neki. Veszélyesek, ezek beteg emberek.

2011. jún. 2. 13:43
 30/30 anonim ***** válasza:
Valószínű a szex után kialakult kötődés teszi, de abban a pillanatban hogy találsz másik férfit és lefekszel vele, ő vele fogod érezni ugyanezt... Nem véletlen mondják hogy a hosszú udvarlás sokkal kifizetődőbb mint a rövid, és gyors ágybabújás.
2011. jún. 5. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!