Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem nagyon akar engedni nélküle sehova, mit tegyek?
Az en baratom cakkra ilyen...Mondtam neki egyszer mikor kiborultam, h ha szeret akkor ne magahoz akarjon lancolni, hanem boldogga akarjon tenni...
mi megbeszeltuk a dolgokat. Az idonk 99% at egyutt vagyunk, az ilyen kulon programokat pedig akkorra tervezzuk mikor tudjuk h a masiknak valami halaszthatatlan problemaja, elinteznivaloja van. Persze nem egy satorozas, vagy koncert stb mert szerintem is ilyen helyekre egyutt "illik" menni...de a szabadsag sztem is kell.
Oszinten kell beszelni...talan azt mond el neki amit ide leirtal. remelem sikerul UDV
Nekem is volt olyan kapcsolatom, amiben azt várta tőlem a párom, hogy "99%-ban együtt, ha van valami egyéb elfoglaltság, akkor lehet külön is mendegélni" persze ha együtt voltunk társaságban, akkor is folyamatosan vele kellett foglalkozni, és a legkisebb semmiségeken megsértődött. Menekültem abból a kapcsolatból :D
A kérdezőnek: sajnos ilyen mértékű korkülönbségnél az eddigi tapasztalataim szerint ez előbb-utóbb kivédhetetlenül előjön. Az okai: a párod a korából adódóan már nagyobb stabilitásra vágyik, mások az igényei.
A másik: fél hogy találsz valaki mást, fiatalabbat, jobbat stb. Ezért magához akar láncolni, ellenőrizni, mert úgy érzi, hogy nem veheti fel a versenyt a korosztályoddal.
És valószínűleg ő maga pedig nem akar veled tartani, ismét csak a korkülönbség miatt, mert itt már érvényesül kicsit a "generációs szakadék" azaz nem találná a közös hangot velük. (ez persze csak abban az esetben él, ha az ismerőseid inkább a te korosztályodat képviselik)
Megoldás: esetleg megbeszélni vele a dolgot, hátha segít.
"Azért mert a nők mindig megcsalják a párjukat"
már bocs, nő vagyok, és két barátom volt eddig, és mindkettő úgy megcsalt mint a huzat.. Nem kell általánosítani, az én ppéldámból mondhatnám azt is hogy "mert a pasik mindig megcsalják a nőjüket" nah ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!