Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétverte az egész lakást, de én meghalok nélkűle. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt egy majdnem 5 éves kapcsolatom egy nállam 10 évvel idösebb férfival. Nagyon szert vagy szeretett engem, de én mégsem becsültem meg őt. Voltak neki is dolgai, hogy berugott és elverte az összes pénzünket meg durva volt velem, megalázott mások elött. Egyűtt éltűnk és én egy hónapja mondtam neki hogy költözzön el mert nem vagyon vele boldog (de nélküle meg meghalok) egy hónapig próbàlkozott, kenyérre lehetett kenni, én meg mindig elutasito voltam vele. Amit most nagyon bánok, hogy nem a szivemre hallgattam hanem az eszemre meg arra hogy mit mondanak mások. Aztán pénteken berugott ès szétverte a hàzt. Rendőrségi űgy lett belőle. Ő azóta csak fenyeget engem. Tegnap azt mondta unokatesomnak telefonban hogy nem akar engem látni, kivolt hangositva a telefon és majd meghaltam amikor ezt hallottam. Èn kèpes lennék neki ezt is megbocsájtani ha még szeretne, ennek ellnére is hogy az egész falu rolam beszél, képes lennèk a munkahelyemet i ott hagyni érte, mett hagytam hogy a fönököm rábezèljen erre. De nem tudom hogy ő képes lenne e nekem megbovsájtani, meg hogy szeret e. Meghalnék ha a szemembe mondaná hogy nem. Mindig csak sirok meg kivagyok bukva. Már az öngyilkosságon jár az eszem. Mit tegyek? Kérlek segitsetek mert nem birom...2011. nov. 9. 11:52
1/18 anonim válasza:
Tipikus önsorsrontó vagy. Jelentkezz egy pszichológusnál. Nem viccelek.
2/18 anonim válasza:
Figyelj, 5 év elég hosszú idő. Ha ilyen agresszív tud lenni, akkor miért akarsz vele lenni. Szerintem csak hozzászoktál, hogy mindig veled van. De tedd túl magad rajta, legyen benned tartás. Keress valaki mást, és jobban fogod magad érezni.
3/18 Rikoh válasza:
Nekem is most lett vége egy kapcsolatomnak..... én is ki vagyok. hány éves vagy? :)
4/18 A kérdező kommentje:
Egyszerüen nem tudok másra gondolni csak rá. Ő volt az egyetlen biztos pont az életemben, ő volt mindig velem és ő mindig szeretett. Nekem tényleg nincs senkim rajta kivül. Apám meghalt, anyàm elköltőzött az uj pasijához, a tesomnak külön családja van, barátaim pedig nincsenek. Van egy 72 éves mamám, de rá nem támaszkodhatokn szeretem a volt párom és nem tudom rajta tul tenni magam. Meghalnék ha mással látnám.
2011. nov. 9. 12:03
5/18 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok.
2011. nov. 9. 12:05
6/18 anonim válasza:
Csak a szokásos. A normális férfiak mindig hülye ostoba ribancokkal jönnek össze, a normális nők pedig agresszív állatokkal.
Teljesen mindegy, hogy mit fogunk javasolni, mert úgyis vissza fogsz menni hozzá, ha cigaretta csikket nyom el a karodon, ha a sörösüveget veri szét a fejeden, ha addig ver, amíg kómába esel, akkor is. Az ilyen férfiakat soha sem hagyják el. Amikor megkérdezik, hogy miért, akkor jön az, hogy mert szeretem. Aki ilyen hülye, az meg is érdemli.
7/18 A kérdező kommentje:
Tudom hogy igazatok van. De nem tehetek róla ha a szívem utánna vágyik. Egyszerűen felemészt ez az egész...
2011. nov. 9. 12:15
8/18 A kérdező kommentje:
Engem még sosem bántott, volt hogy durva volt de nem bántott...tudom hogy büszkeségböl is elkéne felejtenem. De nehéz igy hogy egyedűl vagyok.
2011. nov. 9. 12:19
9/18 anonim válasza:
Igazából nem nélküle fogsz meghalni, hanem inkább akkor, ha visszamész hozzá. És ha visszamész hozzá, akkor sajnálatos, de megérdemled, hogy egy ilyen féreggel élj, ameddig ki nem nyír.
10/18 anonim válasza:
szerintem ez ilyen "nőkkel" nem lehet mit tenni!
a menthetetlen kategóriába tartozol aki ígyis-úgyis az ilyen "tökös" "férfiakhoz" vonzódik. egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!