Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétverte az egész lakást, de én meghalok nélkűle. Mit tegyek?
Neked bárki mondhat bármi, úgysem fogod fel a csöpp kis eszeddel. Mindenki azt mondaná neked, hogy hagyjd őt a francba, de hiába. Észérvekkel sem lehet meggyőzni. Jól mondta az előző..veled nem lehet mit kezdeni. Mondanám neked, hogy az kéne, hogy jól megverjen, kórházba kerülj(mármint persze nem kívánnám ezt), de még ettől sem jönne meg az eszed. Ugyanúgy magadat vádolnád, hogy te vagy a hibás, megbocsájtanál neki és azon filóznál, hogy vajon ő megbocsát e?(de még mit?)
Keress fel egy pszichológust! De komolyan. Azt talán tud veled valamit kezdeni.
"Engem még sosem bántott"
_Még_ sosem bántott. De ugye te is tudod hogy erre garancia nincs.
Mégis mit bocsásson meg neked, az ég áldjon meg? Azt, hogy szakítottál vele mert agresszív, szétveri a házat, elissza a pénzeteket? Vagy mert megaláz mások előtt, vagy mert részegeskedik és még fenyegetőzik is? Mégis, melyik az a kedves tulajdonsága a fentiekből, ami indokolatlanná teszi, hogy szakítottál vele?
Mindenki választ legalább egyszer rosszul az életében. Aki ezt felismeri, az tovább tud lépni, és esélyt kaphat egy normális kapcsolatra. Aki nem... nos, azok az emberek szoktak hivatkozni arra, hogy "de én szeretem". Én meg erre azt szoktam mondani, hogy ez nem mentség!
Az, hogy szereted, őt nem akadályozza meg abban, hogy egy agresszív állat legyen. Gondolkodj el, mégis miért ragaszkodsz hozzá? Inkább legyél egyedül, mintsem egy ilyen "kapcsolatban". Valahányszor elgyengülsz, jusson eszedbe, hogy nem véletlenül szakítottál vele! Annak bizony oka volt, nyomós oka. Bejelentkezett nálad végre a józan ész, ha rövid időre is.
Mindenképpen javaslom, hogy továbbra is erre a józan észre hallgass, ne az érzéseidre, mert azok tévútra visznek. Sok kitartást és erőt kívánok neked ehhez!
Ne vedd annyira zokon, egyrészt vannak tahók, másrészt meg vannak akik sokkterápiával próbálnak észhez téríteni.
Nagyon helyes, ha már azon gondolkodsz, hogy újra megbízni valakiben! Ez nem most lesz, egy kis egyedüllét neked sem árt, de nagyon-nagyon fontos, hogy ha képes vagy a saját érdekedben megszakítani ezt a kapcsolatot, akkor tarts ki a döntésed mellett mindenáron!
tegnapelőtt 15:45
Én vagyok az egyik tahó! Ezek szerint nem érted! A qurvázás csak szitokszó! Te nem qurva vagy hanem egy idióta barom!!!!!! Ugyanis képtelen vagy felfogni mit akarsz tenni!!!
Neked egy jó nagy valagbarúgás kéne! Talán attól kijózanodsz, és nem leszel ennyire hülye!!!!!
Vagy elfogadod ezt tőlünk most, vagy megkapod az élettől tízszer ennyire fájdalmasan!!!!
El sem tudod képzelni mennyi idióta nő van a világon akik még vissza akarnak menni, hadd uralkodjanak, élősködjenek rajtuk és hadd rúgdossák őket, mert ők szeretnek!!!!
Lehetnénk kedvesek is és megértőek, de te le sem sz@rnád, mert te szereted! Elvárnád, h oldalakat írogatva győzködjünk téged, aztán meg szépen úgyis visszamennél ahhoz az idiótához!!! És pont ez az ami miatt nem tudlak sajnálni és nem is tudok kedves és megértő lenni veled!!!! Ugyanis nem érdemled meg az ostobaságod miatt!!!! De tudod mit? Kell az ilyen ostoba állat is a világba, mert az úgy kerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!