Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
napokban előkerült a szó a kapcsolatomban a szórakozásról. Elengedem a párom én néha-néha a barátaival szórakozni, azonban ő közölte, ne is akarjak sehova menni,mert úgysem enged. Mi az, hogy nem mehetek sehova?
Ezt nevezik beteges féltékenységnek. HÁROM út van elötted.
- Vagy tudsz rá hatni, és meg tudod beszélni vele, hogy ez az egyenlőtlen kettősmérce semmiképpen nem igazságos veled szemben, és szép lassan, közös erővel ki tudjátok gyomlálni ezt a féltékenységet belőle...
- Ha az előbbi nem sikerülne (mert azért elsőként ezt ajánlanám), a legjobb amit tehetsz, ha átgondolod, mindez hová vezetne, mennyire tudnátok tartalmas párkapcsolatot tartani, és elhagyod őt. Ez így, ilyen formában semmiképpen nem működőképes, szerintem ezt te is érzed.
- A harmadik lehetőség, amitől nagyon félek, ha nem tudjátok megbeszélni, nem tud túllépni ezen a mizériáján, de te sem tudod ott hagyni, és inkább tartva a hátad szenvedsz. Ez leginkább azért rossz, mert azon túl, hogy állandóan feszengened kell, ő még lelki zsarolásban is tart majd téged. A bizalom arról szól, hogy azért van veled, azért osztja meg a saját életét a tiéddel, mert bízik benned. De a féltékenység ebbe hogyan fér bele, ha van bizalom? :(
Remélem akárhogy is alakul, olyan megoldáshoz lyukadsz ki, ahol a párkapcsolatod nem a szenvedésről szól, hanem a boldogságról. Minden embernek erre kéne törekednie, egyfelől a saját életében... de leginkább annak az életét boldoggá tenni, akit szeret.
--
Hakapeci
Elmondom neked, hogy miért ilyen...Bár le fognak pontozni:)
Valószinüsíthető, hogy a barátod csalfa...Megmagyarázom...Ő csal téged, de nem akar abba a csapdába beleesni, mint te, ezért még az esélyét is kizárja...
Vagy csak szimplán betegesen féltékeny...
A barátnőmnek is van hímnemű "barátja",igaz nem szimpatizálok az ilyenekkel, mert sztem nem létezik barátság fiú-lány között, de bízom benne, és tudom hogy nem lép félre...Ezért nem is tiltom tőle...
Amire még gondolok, hogy a szerelme átalakult birtoklási vággyá...22/f
Szerintem meg állj a sarkadra, állj ki magadért! Ez így nem állapot. Mondd meg neki, hogy elmész, és kész.
Ha ezért szakít veled: sokan neked is ezt tanácsolták. Azért gondolom bántalmazni csak nem fog. Meg talán szakítani sem. De akkoris állj ki az igazadért! Nem lehetsz rab!
Hogy is van a Zalatnay számban? "Nem vagyok én apáca, nem élhetek bezárva. Te sem vagy, Kedvesem, börtönőr, engedj ki hát a hűvösből!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!