Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom sehova nem enged! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom sehova nem enged! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A városba nem mehetek egyedül,ha muszáj,akkor telefonálunk. Pasikkal szóba sem állhatok,barátnőim már nincsenek. Nyaralni nagy nehezen elenged a szüleimmel. Az összes sulis dologból (diáknap,farsang stb. ) kimaradtam miatta. Most lenne a bolond ballagásom. Azt mondta,ha elmegyek szakítani fog. Emellett az osztályom biciklizést szervez,de csak egy nap. Oda sem akar. De én szeretnék. Elveszíteni sem szeretném.. Mit csináljak? Segítsetek!
2011. máj. 30. 21:35
1 2 3
 11/30 Kingaa1 ***** válasza:
100%
az en volt baratom is hasonlo volt... o is azt mondta h nem talalok magamnak jobbat nala, majd kiderult h azert tartott rovidporazon mert o csinalta a megcsallasait, de h en ne tudjam igy nem mehettem volna sehova
2011. máj. 30. 21:50
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon durva :O

És ezzel csak az önbecsülésed akarta letörni hogy ha elhagy akkor minden pasi csak kihasználna Téged. Az ilyen szövegekkel akarta/akarja elérni hogy uralkodhasson feletted. Hidd el találsz nála sokkal jobbat aki nem használ ki :)

2011. máj. 30. 21:51
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
A párod egy köcsög!!!! Nem szeretnéd elveszíteni őt? Azt a szemetet? Milyen jogon tilt meg neked mindent? Egyszer majd rájösz, hogy inkább meg se ismerted volna:) Azonnal dobjad. Hazugság amit állít, mert sok rendes pasival találkozhatsz! Én egy nőt sem használom ki, de az ő szemébe tuti az volnék. Szánalmas egy pasid van, már azonnal dobnod kellene. Öngyilkos lennék, ha egy lánytól eltiltanák mindentől, főleg a szüleidtől. Nem is ember, hanem állat a párod:S Ő hozzá képest rengeteg értelmes pasi létezik kisangyalka:) Jobb lesz, ha keresel más valakit:)
2011. máj. 30. 21:52
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj!
2011. máj. 30. 21:59
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, hát hagyd ott, még fiatal vagy, az ilyenek pedig beteg emberek!!!! Te nem az ő része vagy, nem kell tőle engedélyt kérned! Vagy hajlandó téged egyenlő jogokkal rendelkező félként kezelni, vagy ne sajnáld az ilyet!!!

Komolyan mondom!!! A szerelem nem minden, és te sem vagy boldog, különben nem tetted volna fel ezt a kérdést így ide... Te tényleg vele akarod leélni az életed? Milyen életed lesz mellette? Mennyi mindenről kell majd lemondanod?

Minél előbb szabadulj meg tőle, amíg még nincs túl későn...

2011. máj. 31. 00:10
 16/30 anonim ***** válasza:

mi az hogy 'nagy nehezen elenged a szüleiddel'...meg hogy ha elmész valahova akkor szakít?

dobdd már ki!!! ilyenre minek időt pazarolni?? biztos nagyon szeret...

2011. jún. 1. 20:56
 17/30 kiskirálylány20 válasza:

szia!!

nekem is volt hasonló barátom aki ugyan ezt tette, én akkor megtettem amit neked is meg kellene tenned szakítottam vele. Igaz rossz volt hogy már nincs velem de idővel sokkal jobb lett... lettek újra barátnőim meg társaságom és idővel lett barátom akivel együtt vagyunk azóta is és NEM használt ki se ő se más

2011. jún. 1. 21:06
 18/30 anonim ***** válasza:
nem ő határozza meg hogy hova menj meg hova ne ülj le és beszélj vele határozottan
2011. jún. 1. 21:22
 19/30 anonim ***** válasza:
Azonnal fusssssssss!!!!!
2011. jún. 1. 21:30
 20/30 anonim ***** válasza:
menekülj!!! csak aztán nehogy az legyen h utána meg zaklat.. az ilyenektől nagyon kitelik. ez nem barát hanem börtönőr legfeljebb. birtokolni akar téged. és amíg hagyod ezt addig fog is, úgyhogy lépj le minél gyorsabban! telszám változtatás, ilyenek sztem szintén ajánlott lehet.
2011. jún. 1. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!