Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudják elfogadni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják elfogadni az emberek az adottságaikat, és nézik realisztikusan a párkeresést?

Figyelt kérdés

Ez az oldal mindig tele van olyan kérdésekkel, amik arról szólnak, hogy átlagos/csúnya srác/csaj hogyan tudna találni helyes/dögös párt. De miért nem tudják az emberek elfogadni magukat, és a saját szintjükön keresgélni? Miért gondolja egy Átlag Józsi hogy ő egy topmodellt érdemel, vagy egy duci, csúnyácska lány, hogy egy jóképű pasit? Mindenkinek sokkal könnyebb lenne, ha csak olyan magasra tenné a lécet, amit még realisztikusan gondolkodva elérhet, és akkor nem ilyen siránkozással lenne tele a net. Miért nem fogadjuk el, nem kaphatjuk meg mindannyian a legjobb csajokat/pasikat, hiszen nekik is a legjobb pasik/csajok tetszenek, és mivel ők meg is kaphatják, nem a rosszabbat fogják választani.

Mielőtt valaki azt mondaná h biztos egy arrogáns jócsaj/pasi vagyok, hát nem. Egy tök átlag srác vagyok, és volt már pár barátnőm, mind szintén átlag kinézetű lányok. Igen, nekem is jobban bejönnek az extra jó csajok, csak én nem élek álomvilágban.

2011. máj. 29. 20:01
1 2
 11/12 Vree ***** válasza:
100%

Hát nekem nem tetszik ez az egész "élj a 'szinteden'" hozzáállás. Eleve az egész rangsorolás ötlet. Persze, azért van az utcán a sok agyonsminkelt idióta, mert azt hiszi hogy azzal ő egy magasabb kasztba került.

Nagyon sajnállak, ha te elhiszed hogy az a csajtípus amit a tévék-magazinok etetnek veled az a szép. Akkor ne is csodálkozz ha nem találsz tökéletes párt, az egész médiaipar az ellenfeled.

Nekem nem jönnek be az ilyen típusú lányok, még az ábrázatukat sem bírom. És ha hozzá felveszi azt a "nekem csak a legjobb jár" modort, attól meg külön hánynom kell.

Ezzel most nem álszentnek akarok mutatkozni, csak azt akarom mondani, hogy ép ésszel nem a topmodell ipar kritériumaihoz kellene a saját elvárásaidat igazítani.

2011. máj. 29. 22:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért van itt a sok sírás, mert többnyire 23 év alattiak (inkább még fiatalabbak) teszik fel ezeket a kérdéseket. Nem volt még senkijük, ezért bizonytalanok.

Én fél éve vagyok egyedül, de mivel már volt pár barátnőm, tudom, hogy lesz is.

2011. máj. 30. 00:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!