Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartjátok a volt párotokkal a kapcsolatot a szakítás után?
Minden vélemény, tanács érdekel a kérdéssel kapcsolatban. Ti hogyan tesztek ilyenkor?
Egy korábbi barátomnál (rövid kapcsolat volt) ő még egy évvel utána is akart velem időnként beszélhetni, de én vele nem, mert emberileg nagyon kiábrándultam belőle.
Legutóbbi barátom (sajnos) 5 hónapja szakított velem. Én változatlanul szerettem, akartam is kettőnkért tenni, ő nem. Viszont ő kérte, hogy továbbra is tartsuk a kapcsolatot, barátok legyünk, nem megy bele, hogy minden megszakadjon köztünk. Ez "ment" két hónapig, de érzetem, hogy egyszerűen nem tudok a barátja lenni, mert még mindig ugyanúgy szeretem. Ha találkoztunk, nem tudtam barátként nézni rá, az járt a fejemben, milyen jó volna átölelni szorosan, mint régen. Aztán megkértem rá, hogy inkább szakadjon meg minden kapcsolat, mert képtelen vagyok barátként viselkedni vele, és fáj is ez a dolog. Ha párja nem lehetek, inkább ne legyen köztünk semmi.
Ti voltatok már így? Vannak, akiknek előző párjukkal sikerül a jó viszonyt megtartani? Ez milyen feltételekkel működik? 23, L
szia, 16:46 (27 F) vagyok.
Nem a harag, nem is a csalódás vitt rá.... egész egyszerűen nem tudnék a barátja lenni, 7 év alatt kialakult valami "komoly", a barátságnál többre vágytam. És mivel ezt a "többet" nem kaphattam meg a szakítás miatt, így megszakítottam vele minden kapcsolatot. Na jó, talán egy picit sértette az egész az önérzetemet is, ha már szakítottunk, nehogy már barátok maradjunk alapon.
De nem bántam meg, tényleg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!