Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véleményeket várok! Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményeket várok! Szerintetek szakítás után érdemes az exel tartani a kapcsolatot? Kort/nemet is írjatok plz!

Figyelt kérdés
Én azt vallom,hogy ha vége,akkor legyen vége,nem kell az exel tartani a kapcsolatot,találkozgatni vele stb.Kivételt képez ez alól,ha elkerülhetetlen a találkozás a közös suli,munkahely,baráti kör vagy akármi miatt.Ilyenkor egy haveri/baráti viszony fenntartása sztem jó dolog,de az se legyen túl mély,ne ő legyen az,akivel minden titkodat megosztod.Meg személyes tapasztalataim alapján,ha túl jó és bensőséges a viszony az exel,az a leendő párkapcsolatot fogja megkeseríteni.Nos ez az én véleményem,várom a tieteket!:))18/L
2010. jan. 9. 18:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%

Én sem tartom a kapcsolatot az exeimmel.Mivel egyikkel sem úgy ért véget a kapcsolat,ahogy annak véget kellene érnie,hanem elég ocsmány módon.(Nem a részemről)

Szóval ilyenekkel nem érdemes,főleg akik a régi rossz időkre emlékeztetnek!

Ha elkerülhetetlen a találkozás akkor meg egy általános jó viszonyt kell létesíteni vele :) De többet nee!!

2010. jan. 9. 18:44
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
20/F voltam :)
2010. jan. 9. 18:44
 3/19 anonim ***** válasza:
63%
Hülye vagy. Mégpedig azért, mert címkézni akarsz. Ez nem attól függ, te mit gondolsz, hanem a két szereplő személyiségjegyeitől, a kapcsolat zárómotívumaitól, stb. A tapasztalat mint általánosító pragmatikus jelleg meg azért van, hogy idővel megdőljön.
2010. jan. 9. 18:45
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem jó ötlet szerintem sem, de ha kínozni akarja az ember magát, akkor első osztályú ötlet a kapcsolattartás. Csak akkor működik a baráti/ haveri viszony, ha már elmúlt a szakítás okozta fájdalom és esetleg esélyt is ad az ember, hogy talán újra össze lehet jönni vagy suli, munkahely stb miatt.
2010. jan. 9. 18:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Akartam, egy darabig működött is a dolog, de kényszerből meg kellett szakítani a találkozásokat, ahogy a kapcsolatunkat is korábban, DE végleg mai napig se szakadt meg a kapcsolat, és talán egyszer megszűnik a kényszer, ő se így akarta, én se, de nem volt választási lehetőség.
2010. jan. 9. 18:52
 6/19 anonim válasza:
100%

hát tudod az ex nehéz téma !! :) mindig is az volt és az is marad ?!nem tudni

a mostani barátommal ha vége lenne szeretném tartani a kapcsolatot vele akkor is mert szeretem első szerelmem és tudni akarom mi történik vele persze határokon belül!!:)

(más dolog ha megcsal persze :D) mert ha rémes az elválás ezen indokok miatt akkor nem érdekelne!

de hát nincs benne semmi gyalázat ezt te fogod érezni akarsz e vele még beszélgetni , találkozni !!! nem lehet erre jó választ adni !

de többségben a válasz NEM lenne :)

remélem segítettem

2010. jan. 9. 18:59
 7/19 anonim válasza:
amit elfelejtettem 17 / L
2010. jan. 9. 19:00
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban vagyok a volt exel,olyan szinten ha esetleg 1társaságba vagyunk köszönünk meg hogy mizujs de több nem.
2010. jan. 9. 19:06
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sokáig tartottam a kapcsolatot a volt menyasszonyommal, néha le is feküdtünk, még azután is, hogy férjhez ment. De miután nekem is kialakulóban volt egy komoly kapcsolat befejeztük az ilyen típusú bohóckodást. Akkor már nem szabad magad alatt elvágni a fát.
2010. jan. 9. 19:47
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatot nem tudok írni,mert még nem volt barátom.Viszont egy számomra érdekes történetet tudok.

Keresztapám és a barátnője 14évig voltak együtt.Nagyon jól megvoltak,szerették egymást.Egyetlen probléma az volt,hogy keresztapám sok dolgot nem vesz komolyan,elpoénkodja.Aztán a hölgynél kiborult a bili,de tényleg az már az utolsó pillanat utáni volt és szakítottak.Étkészlet-dobálás és veszekedés nélkül váltak el azt hiszem 2éve.Azóta is jóban vannak,tartják a kapcsolatot.Jókat beszélgetnek,s a munka mellett örülnek,ha végre tudnak találkozni és beszélgetni egy jót.Most pl. karácsonykor is találkoztak,aminek mindketten nagyon örültek,hogy sikerült összehozni ezt.

Tehát azt gondolom,hogyha mindketten szeretnék tartani a kapcsolatot akkor érdemes,hiszen attól mert párban nem működött barátként még igenis működhet a dolog.

egy lány.

2010. jan. 9. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!