Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitás utűán általában jóban maradtok, vagyis tartjátok a kapcsolatot a másik féllel? (mondjuk főleg ha megcsalt)
A volt férjemmel muszáj a gyerekek miatt.
De a volt élettársammal nem tartom akapcsolatot.Szokott keresni.Olyankor meghallgatom és kész...Én nem keresem.Vagyis ez így nem igaz.A gyereknek kellett egy játék cd.Írtam neki iwiw-en.Ide adta,ennyi.aját magam miatt soha nem keresném.Pedig elég sok mindenem ott maradt.
Nem úgy váltunk el,hogy tarcsam vele a kapcsolatot.
Még nagy a tüske bennem.
Azt nem tudom,ha nem ennyi rossz,és ilyen mértékű bántások után hagyom ott,hogy lenne.
Hát engem nem csalt meg , csak durván hülyének nézett , meg alázott - átvert úgy rendesen .
Nem , nem vagyunk jóba .
Szakítás után ö próbálta ezt a maradjunk haverok dolgot , de én rá nézni se tudtam és most se , pedig ennek már lassan 8 hónapja.
Ha most is köszön , rá se nézek , nagyon haragszok rá , nem fogok vele jó pofizni.
Ő csalt meg, én évekig köszönni se köszöntem neki, elfordítottam a fejem,gyűlöltem.
Ő mindeközben meg akart maradni havernak, sms, jópofizások...
Most 4 év után napi szinten levelezünk, lejött hozzám, én is lementem hozzá.
Mi így vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!