Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti tartjátok az excsajotokkal a kapcsolatot? Megtartjátok a tőle kapott ajándékokat.
Nem arra gondolok, hogy dobd ki az excsajtól kapott Art 30.e ft-os cipőt, de a kisebb ajándékokat megtartátok? Pl: plüss állatkák, fotók a számítógépen stb... Ki az aki kidobja? Te magadtól? Vagy a barátnőd, akivel már régebb óta együtt vagy (pl 1 év, vagy még több és őt zavarják ezek az emlékek) Barátnőd kérésére megválsz ezektől a cuccoktól? Hogy érint téged hogy ilyesmire kér?
És tartjátok az exekkel a kapcsolatot? Ha igen milyen jellegű? Csak köszöntök, vagy ha egy Pl: buszon utaztok vagy találkoztok valahol akkor akár 1 órát is beszéltek? Tud erről a párod? És mit szól hozzá? Nem féltékeny??
Kimerítők kérdések, kimerítő válaszok is jöhetnek :D:D:D
Az emlékeket kidobom (pl. fotók), de a jobb ajándékokat megtartom (pl. tolltartó, ruha).
Nem tartom vele, igyekszem elfelejteni.
Én nem dobok ki semmit, még ha a párom kérné se, mert azok többnyire szép emlékeket idéznek fel bennem.
Kapcsolatot rendesen tartom mindegyikkel, de annyira hogy megszoktunk beszélni találkozokat és találkozunk.. Sőt egy két exem nagyon jóba van és ugy is szoktunk h 1-2 exel együtt.
Én kifejezetten jóba maradtam mindegyikkel.
Második: Én lány vagyok, és ahogy téged olvastalak, azt hiszem rájöttem, hogy miért is nem volt vevő az exem a szakítás utáni "baráti" közeledésemre...
Ez a lányoknál talán tök máshogy működik...
Az ajándékokat megtartottam, de nincs szem előtt. El van rakva emléknek, de nap mint nap nem akarok találkozni velük. A kapcsolattartásról: a szakítás után tartottuk, de jöttek vissza az érzelmek, és ezért úgy döntöttünk, hogy egy jódarabig hanyagoljuk egymást.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!