Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtartjátok a valentin napot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartjátok a valentin napot vagy sem?

Figyelt kérdés
mi nem igazán valentin napra koncentrálun februárban hanem az évfordulónkra mert ebben a hónapban ismertük meg egymást
2010. febr. 11. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
vajon megtartjuk?
2010. febr. 11. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Én megtartom mindig vs mi de most nincs kivel...
2010. febr. 11. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
megajándékozom magam egy ckm-el vagy fhm-el.
2010. febr. 11. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tartjuk meg a párommal.. nincs értelme..
2010. febr. 11. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, én most kihasználom. Rosszban vagyok a lánnyal, így erre az eseményre hivatkozom, és meglepem valamivel.
2010. febr. 11. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
hát persze, hogy nincs értelme. Üzleti fogás az egész, ahogy a névnap és a karácsony is.
2010. febr. 11. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha ő szeretné, akkor igen. Engem annyira nem érdekel. Én két évvel ezelött mikor megismertem a kedvesem, adott egy kicsi csokit valentinnapra.Lehet egybe tartani, ha nektek fontos: Évforduló+valentinnap egybe egy ajándékba.
2010. febr. 11. 20:48
 8/9 anonim válasza:
szia.mi párommal nem tartjuk meg...mi nem csak az év ezen napján mutatjuk ki egymásnak a szerelmünket...
2010. febr. 11. 20:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi sem tartunk valentin napot. A barátnőm kifejezetten utálja meg én se vagyok a híve, ha szeretem, akkor nem csak egy napon lesz a szemem fénye, hanem az év minden napján.
2010. febr. 12. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!