Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meghivnatok a keresztszuleitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghivnatok a keresztszuleiteket az eljegyzesetekre ha nem tartjatok a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Meg a 18ik szulinapomon sem koszontott fel,pedig itt lakik 3 hazzal arrabb...
2011. ápr. 25. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 25. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:

s konfirmálásodon voltak ?

akkor igen.

2011. ápr. 25. 21:52
 3/8 A kérdező kommentje:
igen,voltak,de akkor meg tartottuk a kapcsolatot.
2011. ápr. 25. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
én is így vagyok de szerintem nem fogom...
2011. ápr. 25. 21:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Elso valaszolo : sztem menj babazni...

Nm masokat leoltani a helyesirasa miatt,jo?

Nem kertelek,hogy valaszolj.

2011. ápr. 25. 21:55
 6/8 A kérdező kommentje:
En sem tudom mitevo legyek,mindenki azt mondja muszaly lenne,de en kinosan ereznem magam,hogy atmegyek hozzajuk,s a ,,fejukhoz vagom,, hogy lesz az eljegyzesem s orommel varom oket is...
2011. ápr. 25. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért vannak előnyei is, ha valakinek, mind pl. nekem, nincsenek keresztszülei...:D
2011. ápr. 25. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem meg azért is fura lenne, mert hogy egy ideje nem beszélünk, és még ők is ott lennének és jópofizni kéne velük, meg még az is hogy eddig nem kerestem és nehogy azt higgyék hogy kell a pénzük ajándékuk stb.

3. voltam

2011. ápr. 26. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!