Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan nők, akik igazi férfira vágynak?

Figyelt kérdés
Nem pedig a lábukat borotváló, hajukat vasaló, kozmetikushoz és szoláriumba járó, piperkőc kis b*zikra?
2011. máj. 23. 20:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy Férfit a tettei, cselekedetei határozzák meg.

Az már egy másik téma, hogy lehet belül bármennyire Férfi, ha pöszén beszél mer azz a diiivvvvatttt, meg többet törödik a ruhatárával, sminkével mint egy Nö, na de mint tudjuk az ilyen belül sem Férfi.

Én Férfinak tartom magam a legjavából, de az intim régióim csupaszok és ez nem b-uziság, hanem így kényelmes és a Nök is szeretik.

2011. máj. 23. 21:39
 22/24 anonim ***** válasza:
21:02 ..jajj de imádom az ilyet, amikor vkivel nem egyezik a véleménye akkor biztos vmi kövér szerencsétlen kocka... Elég sokat elárul az emberről az, hogy hogyan tud vitatkozni. A te elgondolásod mentén téged is el lehetne képzelni, hogy biztos irigy vagy a fent említett pasikra mert minden szőrtelenítés ellenére mégis van nőjük, és emiatt utálni kell őket... (gyengébbek kedvéért nem így gondolom, csak hasonlat volt). És az valóban igaz, hogy az, hogy ki az igazi férfi mindenkinek mást jelent...ezen kár vitázni...
2011. máj. 23. 22:43
 23/24 tsz-tag ***** válasza:
aj...nem érted a vita tárgyát kicsi.előbb olvass utána miről is szól a dolog.
2011. máj. 23. 22:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Az én igazi férfim, aki 8 éve a párom (17 éves korom óta), és már a férjem is, nem szőrtelenít, nem sminkel..és én, bevallom szeretem, hogy szőrös a lába, a popiját meg egyszerűen imádom...sőt télen hajlamos még textil zsebkendőt is használni..és szerintem ő a legsármosabb férfi a világon, és mindezek mellett baromi okos, több felsőfokú nyelvvizsgája van, és színötös volt még az egyetemen is...és nagyon jó szerető, imád engem és a hamarosan születő kislányát, humoros, jópofa..szóval nekem ő az ideális férfi!
2011. máj. 24. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!