Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan nők, akik igazi férfira vágynak?
Figyelt kérdés
Nem pedig a lábukat borotváló, hajukat vasaló, kozmetikushoz és szoláriumba járó, piperkőc kis b*zikra?2011. máj. 23. 20:25
11/24 A kérdező kommentje:
20:30 Ha valaki nem szedi a szemöldökét, meg nem sz_rakodik órákat a hajával az már egy bunkó szőrös ősember?
2011. máj. 23. 20:40
12/24 A kérdező kommentje:
20:39 szerintem egyesek már nőgyógyászhoz is járnak meg tampont/betétet hordanak :D
2011. máj. 23. 20:41
13/24 anonim válasza:
Én sem szedem a szemöldökömet, a hajamat meg mondjuk megmosom pár naponta.
14/24 anonim válasza:
Én imádnám ha lenne egy férfi akinek széles vállai, igazi férfi kiállása lenne, egy kis egészséges arcszőrzettel és visszafogott mellkasszőrzettel, és lovagias(értsd illedelmes)stílussal, de eddig ilyet nem találtam.
Mert az ilyen az vagy kigyúrt izomállat ami már undorító, vagy pedig már nyálas...valahogy a környékemen nem találjátok az átmenetet:S
15/24 anonim válasza:
Ezzel csak magatok ellen beszéltek. Úgy ahogy nem attól lesz valaki bunkó, hogy szőrős, attól sem lesz valaki b*zi hogy nem szőrös... Szóval még mindig nem hiszem, hogy te döntöd el, ki az igazi férfi. Mindenkinek az az igazi férfi aki tetszik neki.
16/24 A kérdező kommentje:
Az igazi férfi nem szabadul meg a nemi jellegeitől. Hisz attól férfi.
2011. máj. 23. 20:58
17/24 tsz-tag válasza:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:49
azthiszem a kérdező rendesen alázott :D te is tuti valami zsrgép lány vagy aki álmodik arról amit a barátnői már rég megkaptak:D
18/24 anonim válasza:
21:01 Hidd azt ha neked úgy jó. :) Én legalább nem vagyok olyan szánalmasan gyerekes, hogy másokat itéljek meg és utálkozzak... Felőlem mindenki úgy néz ki ahogy akar. Van aki tetszik, a többivel meg nem foglalkozom. De ti csak pazaroljátok az időtöket mások leszólására. Hajrá ^^
19/24 tsz-tag válasza:
hmm ez vajon kinek szólt? opulárét rakd fel rendesen
20/24 anonim válasza:
Óó milyen okos érveket tudsz ám felhozni! Tiszta ész, komolyan mondom. Most komolyan az a legnagyobb fegyvered, hogy kiszúrod, elírtam egy számot? xD De szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!