Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves Nők! Mik azok a dolgok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Nők! Mik azok a dolgok, amik miatt felnéztek egy férfira? Fontos -e felnézni egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 12:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%

Igen, fontos rá felnézni. Már csak testalkatilag is fontos, hogy magasabb legyen :D De tudom nem erre gondolsz.

Szóval: nekem tetszik ha okosabb nálam, jobban tud dolgokat, és jó érzés ha ki tud engem segíteni bizonyos dolgokban. Azt is szeretem ha egy pasi tud szerelni, javítani, ért azokhoz amikhez én nem. Tudom most sok feminista jön majd azzal, hogy biztos egy életképtelen nő vagyok, de mégis szeretek törékeny lenni :D De nem arról van szó, hogy én nem tudnék megoldani dolgokat,csak jobb ha egy pasi kisegít engem.

2010. aug. 20. 12:45
 2/14 anonim ***** válasza:
TANULT, OKOS, ÉRTELMES, VAN SAJÁT KÉPE A VILÁGRÓL!!!:)
2010. aug. 20. 12:47
 3/14 anonim ***** válasza:

Röviden: tesztoszteron

Ebből meg jönnek sorba a dolgok...

2010. aug. 20. 12:51
 4/14 anonim ***** válasza:

tájékozottabb mint én

sok mindent jobban tud

mindenről van véleménye,persze hozzáértően:)

szépen beszél velem és a családjával-tisztelettudó!

2010. aug. 20. 12:54
 5/14 anonim ***** válasza:
lelkileg erős, okos és tájékozott
2010. aug. 20. 13:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a legkorrektebb az egyenlőség. Az sem jó, ha a férfi a domináns, de az sem, ha a nő. Bár ez így ritkán jön össze.
2010. aug. 20. 22:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: az hogy valakire fel tudsz nézni, nem jelenti azt, hogy ő a domináns. Vagy te semmit nem tudsz tisztelni és csodálni a párodban? (anélkül, hogy ő domináns lenne, te meg alárendelt?) :O
2010. aug. 20. 22:58
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Várom még.

A legutolsó komment elgondolkodtató....

2010. aug. 22. 13:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy kell a tisztelet. A kölcsönös. Enélkül nem működőképes egy kapcsolat sem. Nem tudnék elképzelni magam mellett olyan párt, akit ne tisztelnék, és aki ne tisztelne viszont.
2010. aug. 22. 14:00
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Igen, fontos, hogy mindkét fél fel tudjon nézni a párjára. És a fent említett férfias ügyességek meg nem feltételeznek alá-felé rendeltségi viszonyt, mert mi nők meg másban vagyunk jobbak, és ők azokért néznek fel ránk. Ki kell egészítsük egymást, hogy együtt legyünk életképesek. Amiért én fellnézek a páromra: hihetetlenül jóindulatú és odafigyelő, sokan szeretik is ezért, sok barátja van, sokat tesz másokért, nagyon ügyes, sok fajta munkát el tud látni, szorgalmas, alázatos, igazi társasági ember, szórakoztató, stb.
2010. aug. 22. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!