Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves Nők! Mik azok a dolgok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Nők! Mik azok a dolgok, amik miatt felnéztek egy férfira? Fontos -e felnézni egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 12:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon fontos. Mert manapság már a nők veszik át a kapcsolatban az irányító szerepet és a legtöbb férfire a neje keres pénzt is.. szerintem itt van a hiba, hogy a mai férfiak már nem is férfiak..

Válaszolnátok az én kérdésemre?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2010. aug. 22. 14:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon fontos! Én szeretném h a párom legyen tanultabb mint én.. a párom többet keres mint én.. én mégis tájékozottabb vagyok és engem ez bánt.. :(
2010. aug. 22. 14:21
 13/14 anonim válasza:
Fontos hogy védelmező,segítőkész és intelligens legyen. Semmikép ne legyen hangos ,erejét fitogtató agresszív.Fontos legyen együttérző,ne legyen zsugori ,gyermekeket szeresse ,fontos állatbarát legyen.Ha ez megvan benne én felnézek rá!!
2010. aug. 22. 14:47
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem nem fontos, hogy legyen tanultabb, csak legyen olyan dolog, amiben kiemelkedően jó, amiért fel lehet rá nézni. pl. műszaki dolgok. nagyon jó, ha van türelme hozzá, segítőkész, megáll a saját lábán, önálló és független, de ki tudja mutatni, mennyire szüksége van rám.
2010. aug. 29. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!