Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan nők, akik igazi férfira vágynak?
Vannak.
Az egy dolog, ha valaki ad magára, de amiket felsoroltál, az már az a kategória, ami túlzás.
Vannak, csak azok "olyanok" is:D
Najó, van egy szűk réteg, akik még normálisan gondolkoznak(és mellé jól is néznek ki), de szinte mindnek van barátja, mivel igazi kincsek.
Jelen! De már lekeltem :P
21/L
(különben is elvem, hogy egy pasi kevesebbet piperézzen, mint én magam, mert ha nem az über gáz!)
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:30
mert attól férfi marad ha leborotválja a lábát meg a seggét mi?Attól mert valaki szőrös attól még nem bunkó, ellentétbe veled aki lehet szőrös,szőrtelen tutira bunkó maradsz életed végéig...a hajvasaló maradjon csak a lányoknak meg a kenceficék is...
"És ki dönti el hogy milyen az igazi férfi? Te? Nem hinném. Bocs nekem nem egy szőrős bunkó ősember kell. Nem attól lesz valaki férfiatlan hogy ápolt vagy vasalja a haját."
:DDD
Kis butus!:(
Attól méghogy a lábán van egy FÉRFINAK szőr, már bunkó ősember?:(:D
Csak elárúlom, hogy az ilyen vasalthajúmindenholborotválszolismenőcsávók a sitten a NŐI nemet képviselik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!