Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan nők, akik igazi férfira vágynak?

Figyelt kérdés
Nem pedig a lábukat borotváló, hajukat vasaló, kozmetikushoz és szoláriumba járó, piperkőc kis b*zikra?
2011. máj. 23. 20:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Vannak.
2011. máj. 23. 20:25
 2/24 anonim válasza:
Természetessen, na nááá hogy vannak !!!!!! :)
2011. máj. 23. 20:27
 3/24 tsz-tag ***** válasza:
jjajaj....ilyen nő nincs, legyél náluk vékonyabb és szőrtelen akkor nyerő lehetsz, és tudd meg a szoli kötelező.
2011. máj. 23. 20:27
 4/24 anonim ***** válasza:

Vannak.

Az egy dolog, ha valaki ad magára, de amiket felsoroltál, az már az a kategória, ami túlzás.

2011. máj. 23. 20:28
 5/24 anonim ***** válasza:

Vannak, csak azok "olyanok" is:D

Najó, van egy szűk réteg, akik még normálisan gondolkoznak(és mellé jól is néznek ki), de szinte mindnek van barátja, mivel igazi kincsek.

2011. máj. 23. 20:28
 6/24 anonim ***** válasza:
És ki dönti el hogy milyen az igazi férfi? Te? Nem hinném. Bocs nekem nem egy szőrős bunkó ősember kell. Nem attól lesz valaki férfiatlan hogy ápolt vagy vasalja a haját.
2011. máj. 23. 20:30
 7/24 anonim ***** válasza:

Jelen! De már lekeltem :P

21/L

(különben is elvem, hogy egy pasi kevesebbet piperézzen, mint én magam, mert ha nem az über gáz!)

2011. máj. 23. 20:31
 8/24 tsz-tag ***** válasza:
45%

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:30

mert attól férfi marad ha leborotválja a lábát meg a seggét mi?Attól mert valaki szőrös attól még nem bunkó, ellentétbe veled aki lehet szőrös,szőrtelen tutira bunkó maradsz életed végéig...a hajvasaló maradjon csak a lányoknak meg a kenceficék is...

2011. máj. 23. 20:38
 9/24 anonim ***** válasza:
0%

"És ki dönti el hogy milyen az igazi férfi? Te? Nem hinném. Bocs nekem nem egy szőrős bunkó ősember kell. Nem attól lesz valaki férfiatlan hogy ápolt vagy vasalja a haját."

:DDD

Kis butus!:(

Attól méghogy a lábán van egy FÉRFINAK szőr, már bunkó ősember?:(:D

Csak elárúlom, hogy az ilyen vasalthajúmindenholborotválszolismenőcsávók a sitten a NŐI nemet képviselik:D

2011. máj. 23. 20:38
 10/24 anonim ***** válasza:
én senki kedvéért sem fogom borotválni a lábamat. meg nem fogom a hajamat vasalni. mondjuk azt a fél centit nem is tudnám. meg szolárium és kozmetikus... atyaúristen tényleg vannak olyan "férfiak", akik oda járnak?
2011. máj. 23. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!