Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Giovanni1984 kérdése:

Szerintetek mit tegyek, ha a barátnőm nem akarja elfogadni, hogy nekem már van egy gyerekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A történet röviden annyi,hogy én 27 éves pasi vagyok és most vagyok válófélben.Külön élek a "még" feleségemtől de váratlanul jött egy lány akivel nagyon gyorsan közös nevezőre jutottunk.Nagyon hasonló a gondolkodásunk is és általában ha én kezdek el egy mondatot akaratlanul is úgy fejezi be ahogy én akarnám.Szóval nagy az összhang.Több mint egy hónapja ismerem már.20 éves a lány és minden oké vele.Kedves,csinos meg minden.De mégis van egy kis gebasz vele.Kezdetek óta tudja hogy nekem van egy gyerekem és exem.És erről ki is nyilvánította nemtetszését ,hogy őt nagyon zavarja.Meg mindíg is zavarni fogja ,hogy ott lesznek a háttérben.Meg kerek perec megmondta ,hogy ő nem is akar találkozni a gyerekkel.Mert ő a báttya gyerekén kívül senki gyerekét nem tudja szeretni és elfogadni.Már rákérdeztem ,hogy akkor ez most mit jelentsen.Tudja az eleje óta.Szakítani akar vagy nem e miatt.De erre csak hebegve annyit tud mondani hogy szakítani nem akar.Akkor most döntsem el mitis akar.De tudom előre,hogy előbb utóbb elkerülhetetlen lesz ,hogy összetalálkozzanak a 4 éves fiammal.Vagy döntenem kell,hogy vagy vele nem találkozom vagy a fiammal.Mert közös légtérben nem akar lenni vele.Meg van még egy két hülyesége amit nem értek meg igazán.Ilyeneket mond ,hogy ő nem akar a szülöi házból elköltözni soha mert neki az az otthon meg stb.Én viszont pont az ellenkezője vagyok.Nem tudnék együtt élni se a saját se akármilyen csaj szüleinél.Nekem ne szóljon és lásson bele senki a kapcsolatomba és hogy hogy akarok élni.Azt akarom csinálni és úgy ahogy nekem tetszik anélkül hogy anyóshoz vagy apóshoz kéne alkalmazkodni.Mert nehogy úgy nézzenek rám mint a véres rongyra.Szóval csakis külön tudom az életem elképzelni.Tudom lehet kicsit hülyeségeken gondolkodom még így egy hónap után a lánnyal kapcsolatban meg fiatalka is de mégis kíváncsi vagyok a fórumozók véleményére.Esetleg aki volt már ilyen gyerekes pasi kapcsolatban.
2011. máj. 20. 13:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát neharagudj, de sztem ez a csaj nem ér ennyit. Hát ezzel annyi baj van hogy hihetetlen, egy önző, akaratos pi.csa. Nem értem mit eszel rajta, akadna sokkal normálisabb is, akit nem kell részegen hazahoznod, aztán meg ő akar elmenni és még te könyörögj neki hogy legalább aludjon ott. Én hagytam volna elmenni, menjen ahova akar... nem semmi türelmed van! De én egy percnél többet sem pazarolnék rá, mert lehet később megbarátkozik a fiaddal, de ezt a viselkedést nem fogod tuni kinevelni belőle, és az egész életetek a drámázásról fog szólni, ha nem ezt majd talál más témát amin kiakad!
2011. máj. 24. 10:37
 22/22 anonim ***** válasza:
Igen, mintha még keresné is az ürügyeket, hogy hisztizhessen.
2011. máj. 24. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!