Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Giovanni1984 kérdése:

Szerintetek mit tegyek, ha a barátnőm nem akarja elfogadni, hogy nekem már van egy gyerekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A történet röviden annyi,hogy én 27 éves pasi vagyok és most vagyok válófélben.Külön élek a "még" feleségemtől de váratlanul jött egy lány akivel nagyon gyorsan közös nevezőre jutottunk.Nagyon hasonló a gondolkodásunk is és általában ha én kezdek el egy mondatot akaratlanul is úgy fejezi be ahogy én akarnám.Szóval nagy az összhang.Több mint egy hónapja ismerem már.20 éves a lány és minden oké vele.Kedves,csinos meg minden.De mégis van egy kis gebasz vele.Kezdetek óta tudja hogy nekem van egy gyerekem és exem.És erről ki is nyilvánította nemtetszését ,hogy őt nagyon zavarja.Meg mindíg is zavarni fogja ,hogy ott lesznek a háttérben.Meg kerek perec megmondta ,hogy ő nem is akar találkozni a gyerekkel.Mert ő a báttya gyerekén kívül senki gyerekét nem tudja szeretni és elfogadni.Már rákérdeztem ,hogy akkor ez most mit jelentsen.Tudja az eleje óta.Szakítani akar vagy nem e miatt.De erre csak hebegve annyit tud mondani hogy szakítani nem akar.Akkor most döntsem el mitis akar.De tudom előre,hogy előbb utóbb elkerülhetetlen lesz ,hogy összetalálkozzanak a 4 éves fiammal.Vagy döntenem kell,hogy vagy vele nem találkozom vagy a fiammal.Mert közös légtérben nem akar lenni vele.Meg van még egy két hülyesége amit nem értek meg igazán.Ilyeneket mond ,hogy ő nem akar a szülöi házból elköltözni soha mert neki az az otthon meg stb.Én viszont pont az ellenkezője vagyok.Nem tudnék együtt élni se a saját se akármilyen csaj szüleinél.Nekem ne szóljon és lásson bele senki a kapcsolatomba és hogy hogy akarok élni.Azt akarom csinálni és úgy ahogy nekem tetszik anélkül hogy anyóshoz vagy apóshoz kéne alkalmazkodni.Mert nehogy úgy nézzenek rám mint a véres rongyra.Szóval csakis külön tudom az életem elképzelni.Tudom lehet kicsit hülyeségeken gondolkodom még így egy hónap után a lánnyal kapcsolatban meg fiatalka is de mégis kíváncsi vagyok a fórumozók véleményére.Esetleg aki volt már ilyen gyerekes pasi kapcsolatban.
2011. máj. 20. 13:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%

szerintem a csaj offos. és nem a gyerek miatt. a gyerek csak az alap probléma kivetülése. az alap probléma ott kezdődik, hogy a csaj egy elkényeztetett, anyuci-apuci kedvence kislány, tele pénzzel. te pedig nem vagy ilyen. és mint írtad is, arra kellesz neki, hogy törődj vele, pátyolgasd. neki ez kell. elkényeztetett hercegnőcske, aki arra vár, hogy jön a herceg, fehér audiban, és megmenti őt a kastélyból, és elviszi a királyságába (ami lehetőleg a szüleitől egy utcára legyen). az hogy neveled, súlyos hiba, mert nem a gyereked. másrészt vagy úgy jó, ahogy van, vagy nem jó és kész. akinél már az elején zavar ennyi minden, azzal később csak rosszabb lesz és egymás agyára mentek.

az, hogy a gyereket sem akarja látni logikus: még ő is egy gyerek, aki nem viseli el, hogy rajta kívül mással is kell foglalkozni. bátyja van, ez mindent megmagyaráz. ő a kisebb testvér, a szülei a bátyjával karonfogva nyalták fényesre a kis p.csáját születésétől fogva, ezért lett ilyen önző, elkényeztetett liba, aki képtelen felfogni, hogy neked is van életed, nem vagy milliomos és van egy gyermeked is. szóval szerintem hajtsd el a fenébe, mert később csak rémálom lesz az egész. azon kapod majd magad, hogy kiszolgálod mint egy úrhölgyet az apródja, a fiadtól elszakít, és kimaradsz az életéből. vagy nem szakít el, de akkor meg komisz lesz a fiaddal, ha jön, és megkeseríti szegény gyerek életét. bármelyik opció is lesz, a fiad joggal nem fogja megbocsátani egyiket sem, ha felnő.

döntsd el: akarsz a csaj pincsikutyája és kétlábon járó pénztárcája lenni, vagy nem.

2011. máj. 20. 14:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze. Legfeljebb szexelni járjatok össze.
2011. máj. 20. 15:03
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát hogy mennyire elkényeztetett fruka azt nem tom csak amit látok.Nem voltam még a házukban csak az utcán vártam meg a ház előtt.egy nagyon egyszerű kocka pala tetős 30-50 éves házban laknak.Tipikusan olyan falusi kisutca feeling.Szóval semmi kacsalábon forgó palota nincs.Apja autószerelő tán.anyjától elvált és váltogatta az élettárskat.A 2 báttya közül az kisebbik lakik még otthon.Csajszikám álltalában ugyan abban a cipőben jön.Szóval nem látom hogy meg se tudná számolni mennyi cipője van és mindíg másikban járna.Meg ruhákban sem mindíg valami újban jön amit még nem láttam volna még.Szóval azért nem hinném hogy nagyon el volna eresztve anyagilag.Párszor voltam vele ruhát venni és akkor nem szégyelt kiadni 6-7000 forintot egy egy szarért a new york-kerben.Persze apuci adta rá a pénzt.De azért csak egy 10.000 kapott nem a fekete american express karit.
2011. máj. 20. 15:33
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Sok ilyen kérdés van a fordított esetben. Nagyon kevés olyan ember van, aki tolerálná, hogy a párjának már van gyereke. Bizonyára lehet találni olyas valakit, aki elfogadja a helyzetet, de nagyon nehéz.

"Vagy döntenem kell,hogy vagy vele nem találkozom vagy a fiammal"

Na ezt k.rva gyorsan felejtsd el! Olyan nincs, hogy választás elé állít, hogy vagy te, vagy a fiad. A gyereked és közted átszakíthatatlan kötelék van, amit még egy ilyen kis r.banc sem tud elszakítani. Ráadásul a gyerekért felelős is vagy.

Normális csak ilyen ultimátumot nem ad.

"hogy ő nem akar a szülöi házból elköltözni soha mert neki az az otthon meg"

Tény, hogy manapság nagyon nehéz lakáshoz jutni, de ez a kijelentés akkor sem normális. Mégis, hogy képzelte? Majd te és a gyerek odaköltöztök az anyósékhoz, akik egyfolytában b.szogatnak mindenért, a gyerekkel meg úgy bánnak majd, mint egy állattal? Hát egy nagy lóf.szt.

Újabb cáfolat a "lányok előbb érnek" közhelyre. Ez a csaj nagyon nem érett, mert akkor felfogná a helyzetet. Igaza lehet egy korábbi hozzászólónak. Lehet, hogy egy elkényeztetett pénzes kis k.rva, aki nem bírja megemészteni, hogy már nem ő van a középpontban. Az is lehet, hogy ez csak egy kifogás. Akkor viszont elég gerinctelen, hogy nem képes kinyögni, mi a baja.

Nem értem mi a kérdés? Már rég p.csán kellett volna rúgnod, mert nyilván ez hosszútávon nem fog működni.

2011. máj. 20. 17:28
 15/22 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló válaszára írom hogy én voltam kicsit félre érthető.A választanom kell dolgot úgy értem hogy egyszerre kéne lennem vele is meg a fiammal is.És választanom kell most kivel találkozom mert egyszerre nem lehet mind a kettő mert nem akar a fiammal találkozni.Például úgy volt hogy most szombaton programot szervezünk kettesben.Ezt már szerdán megbeszéltük.Erre csütörtökön felhívott az exfeleségem hogy szombaton neki dolgoznia kell menni és vigyázzak reggeltől estig a gyerekre.Nekem ezzel nem volna gondom de viszont már a csajjal is le lett beszélve a randi mert ő is fontos nekem.Na ezt elmondtam neki hogy lehet a délutánt velünk együtt töltené a kettő gyerek.Nincs velük gond.Jó gyerekek.De erre ő megint azzal jött hogy ő már meg mondta hogy nem kíváncsi rájuk és nem akar velük talizni.Közben azért úgy alakult hogy bedurcizott az exem.És az meg kijelentette hogy szó se lehet róla hogy valami másik nő is ott legyen a 2 gyereken kívül velem mert csak össze zavarja őket.Ezért szerzett másik bébicsőszt és így nem kell szombaton rájuk vigyáznom.De előbb utóbb ha teccik a barátnőmnek ha nem akkor is össze hozom őket egy időre.Ha puffog meg stb akkor nyitom előtte az ajtót azt viszlát.Haza lehet menni.
2011. máj. 20. 20:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Most így hirtelen az jutott eszembe, hogy nekem is ennyi idős a kisfiam, (nem vagyunk válófélben, csak elméletben gondolkodtam el a dolgon ennek a kérdésnek a kapcsán)és nekem azt mondaná bárki, hogy nem hajlandó közös légtérben lenni a gyerekemmel, hát nagyon gyorsan ajtót mutatnék neki. Inkább lennék egyedül, mint hogy a kisfiamat csak egy perccel is kevesebb ideig láthassam miatta... fogsz te találni ennél a nőnél minden tekintetben jobbat :)

Meg aztán a többi amiket írtál róla: nem hozzád való, ő villogni akar valami menő kocsiban, egy barom mellett... felejtsd el szépen :) :)

28/N

2011. máj. 23. 19:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Most jött elő hogy mennyi is az a 7év...
2011. máj. 23. 20:29
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Csak a feltett kérdést, ill. alap sztorit olvastam, a válaszokat nem. Hirtelen felindulásból, tapasztalatból írok:

Barátom, ezeket a sorokat én is írhattam volna, szinte szóról-szóra!!! Azzal a különbséggel, hogy az én gyerekem 8 éves, ill. a (most már ex) páromnak is van gyermeke. Az ő gyermeke velünk élt, az enyém csak láthatásokra jött. Mégis, a párom nagyon rövid idő után leszögezte, hogy a fiamat nem lesz hajlandó soha elviselni. És folyton próbált rászorítani, hogy válasszak kettőjük közül, ill. hogy ha igazán szeretem, dobjam el magamtól a gyerekemet, mert ő csak akadálya lesz a boldogságunknak... Ha már rákényszerített, hát választottam. De nem úgy, ahogy ő várta! Koppant, de nagyon nagyot, el kellett mennie innen! Most kérdezem Tőled: Ha szeret, hogy várhat el tőled ilyet? Nem érzi, hogy ez mekkora fájdalom Neked? Még egy kérdés: A gyermekedet lehet pótolni, ha eldobod magadtól? A párodat lehet pótolni, ha eldobod magadtól? Gondolkodj ezen, és nehogy hülyeséget tégy! A gyerekednek nagy szüksége van Rád attól függetlenül, hogy nem vagy vele minden nap. Ha a párod leszögezte ezt a dolgot, és nem is hajlandó ha másért nem, a Te kedvedért változtatni az elvein, azt hiszem könnyű lesz a döntés! Nem mondom, a történtek ellenére hiányzik a volt párom, mert egyébként nagyon sokmindenben passzoltunk. Amit Te is írtál... én elkezdtem mondani valamit, de már ő is mondani akarta, stb... DE egyszer sem bántam meg, hogy a gyereket választottam! Párom lehet még ezer, de a gyerek... pótolhatatlan! Sok sikert Neked, és okos döntést!

Nagy felelősség! Mondom, nagyon hasonló a Te és az én helyzetem, ha gondolod, írj privátban...

35 F

2011. máj. 23. 20:51
 19/22 anonim ***** válasza:

20:51-es vagyok. Most olvasgattam néhány hozzászólást, ill. a válaszaidat. Mondd meg! Milyen dolog az, hogy ő leszögezheti azt hogy nem hajlandó egy légtérben lenni a gyerekekkel, aztán pedig bedurcázik, hogy nem vele vagy, hanem a gyerekekkel? Ha szeretne Téged, képes lenne elfogadni végre a tényt, és képes lenne túllépni a hülye elvein, és alkalmazkodni. Ha vigyázol a gyerekre, ő is lehetne veletek. Szerintem nem bocsátanak ki mérges gázt a gyerekek... És láss csodát! Mindenkinek jó lehetne!

A másik dolog... Nyilván még nem kellett neki háztartást vezetni, a saját lábán megélni, ha ennyire érthetetlenek számára a spórolási próbálkozásaid. Ha belekerül az igazi életbe, egy ideig nem fog a tengerrel, külföldi nyaralásokkal nyaggatni! ... Vagy rosszabb esetben de, és szívni fogja a véredet, hogy Neked kellene megteremteni a rávalót.

Nem olyan egyszerű mostanában normálisan élni, még alsó-közép kategóriás fizetésből sem!

2011. máj. 23. 21:12
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.Azt kijelentem mindenki előtt hogy eszemben sincs a nőt választani a fiam helyett!!!Nőt pótlom akár másnapra de a fiam egy életre az én fiam.Nos történtek még érdekességek ebben a csodásan bimbózó kapcsolatban.Történt egy olyan dolog múlt héten pénteken hogy ő elment egy házi buliba.Éjjel 23:30 fele felhívott hulla részegen hogy találkozni akar velem és ha akarok menjek el a buli helyszínére.Én el is mentem mert 15 percnyire volt tőlem.Azt gondoltam csak találkozunk és haza kísérem.Na az lett belőle hogy hozzám akart eljönni.Hát legyen gondoltam.Aztán mikor feljöttünk hozzám a nyakamba borrult és elkezdett sírni.Meg hogy őneki olyan rosz hogy ő még nem annyira szeret mint én őt meg hogy más lehet nem is ment volna el érte ilyenkor stb.Meg hogy ő most nem dugni jött ide.Hát mondom neki én sem úgy gondoltam mert egy pia szagú félig meddig öntudatlan nővel elvből nem állok neki semminek.Aztán lefektettem.Persze kicsit később mégiscsak eksönözni akart.Én nemet mondtam neki hogy hajnali 2 fele azért én inkább aludnék meg piás is vagy.Erre ő elkezdett dúlni fúlni csapkodni.Felöltözött hogy ő most akkor megy haza.Mert mikor ő akar valamit akkor az biztos nem úgy lesz.stb.stb.Én is felöltöztem azt utána rohantam.Azért csak nem engedem egyedül éjjel bóklászni még ha tényleg haza is akar menni.Az utcán is csinálta a feszkót hogy hagyjam békén és hogy mért nem az exfeleségemmel volt nagy a szám meg stb.Aztán a végén csak meggyőztem hogy jöjjön vissza aludni legalább.Reggel mikor felébredtünk 10 felé akkor volt egy nagy akció és minden szuper volt.De azért volt egy kis zűr is mert nem írt még egy smst sem az apjának hova lett.Hazafelé vittem akkor már elkezdett hebegni habogni hogy mekkora hülye volt az éjjel már amire emlékszik.De konkrétan bocsánatot nem kért.Aztán még aznap szombaton délután sétálni mentünk a tóhoz és ott meg úgy elandalogtunk mint két szerelmespár.Hazafele valahol meglátott az exfeleségem minket és írt rám egy sms-t rögtön hogy "de szépek vagyunk együtt.gratulálok" Na ezen egy jót röhögtem és elmondtam neki hogy az exem írta.Erre bevágta a puffogóst hogy őt nem érdekli mit írt meg mit írogat nekem egyébként is.Vasárnap 11 felé hazavittem aztán fiam kint aludt anyámnál.Az exfeleségem is kint volt ott.Na ott ő meg burkoltan és gunyorosan mindenféle módon csipkelődött velem.Meg egy esetben majdnem nekem jött verekedni is mert olyat szóltam vissza.Meg hogy a fiam nem kíváncsi rám.Ez nem egészen igaz mert egész délután mindenhova hívott magával.felmászott mindenhova és akarta hogy nézzem milyen ügyes.Hazafelé egy buszon jöttünk az exemmel és a gyerekekkel.Én 3-4 üléssel hátrébb ültem tőlük.Én hamarabb leszáltam mint ők és a fiamtól elköszöntem.Szeretett volna ő is jönni velem.Na ezek szerint nem kíváncsi mi????Leszálltam és haza mentem.A lépcsőházban meg egyszercsak meglátom a lépcsőn ülve a barátnőmet.Már 3 órája ott várt mint mondta.Össze balhézott az apjával és eljött otthonról.Na én meg vigasztalhattam.Estig ott volt nálam.Addig beszélgettünk.Nem mondta ki de mintha látszot volna rajta mintha kezdene úgy igazán belém szerelmetesedni.Elmeséltem mi volt anyámnál.Persze kihagytam az exem a történetből mert hogy ő nem akar róla hallani.Na de aztán a végén mégis kíváncsi volt hogy milyen affér volt vele.Lehet én értem félre vagy nem de talán idővel puhul a csajszikám ahogy egyre inkább belém habarodik???De ha így van ha nem előbb utóbb úgyis össze hozom a fiammal egyrakásra őket.Fényképen megnézte már és mondta hogy szép gyerek.Na majd meg látjuk mi lesz a vége.
2011. máj. 24. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!