Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Giovanni1984 kérdése:

Szerintetek mit tegyek, ha a barátnőm nem akarja elfogadni, hogy nekem már van egy gyerekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A történet röviden annyi,hogy én 27 éves pasi vagyok és most vagyok válófélben.Külön élek a "még" feleségemtől de váratlanul jött egy lány akivel nagyon gyorsan közös nevezőre jutottunk.Nagyon hasonló a gondolkodásunk is és általában ha én kezdek el egy mondatot akaratlanul is úgy fejezi be ahogy én akarnám.Szóval nagy az összhang.Több mint egy hónapja ismerem már.20 éves a lány és minden oké vele.Kedves,csinos meg minden.De mégis van egy kis gebasz vele.Kezdetek óta tudja hogy nekem van egy gyerekem és exem.És erről ki is nyilvánította nemtetszését ,hogy őt nagyon zavarja.Meg mindíg is zavarni fogja ,hogy ott lesznek a háttérben.Meg kerek perec megmondta ,hogy ő nem is akar találkozni a gyerekkel.Mert ő a báttya gyerekén kívül senki gyerekét nem tudja szeretni és elfogadni.Már rákérdeztem ,hogy akkor ez most mit jelentsen.Tudja az eleje óta.Szakítani akar vagy nem e miatt.De erre csak hebegve annyit tud mondani hogy szakítani nem akar.Akkor most döntsem el mitis akar.De tudom előre,hogy előbb utóbb elkerülhetetlen lesz ,hogy összetalálkozzanak a 4 éves fiammal.Vagy döntenem kell,hogy vagy vele nem találkozom vagy a fiammal.Mert közös légtérben nem akar lenni vele.Meg van még egy két hülyesége amit nem értek meg igazán.Ilyeneket mond ,hogy ő nem akar a szülöi házból elköltözni soha mert neki az az otthon meg stb.Én viszont pont az ellenkezője vagyok.Nem tudnék együtt élni se a saját se akármilyen csaj szüleinél.Nekem ne szóljon és lásson bele senki a kapcsolatomba és hogy hogy akarok élni.Azt akarom csinálni és úgy ahogy nekem tetszik anélkül hogy anyóshoz vagy apóshoz kéne alkalmazkodni.Mert nehogy úgy nézzenek rám mint a véres rongyra.Szóval csakis külön tudom az életem elképzelni.Tudom lehet kicsit hülyeségeken gondolkodom még így egy hónap után a lánnyal kapcsolatban meg fiatalka is de mégis kíváncsi vagyok a fórumozók véleményére.Esetleg aki volt már ilyen gyerekes pasi kapcsolatban.
2011. máj. 20. 13:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Úgylátszik a ti kapcsolatotokban nagyon sokat számít az a 7 év. Nem értem igazából, hogy miért nem fogadja el, ha azt elfogadja hogy te 27 éves vagy. Sajnos nem tudok tanácsot adni, de a leírtak alapján mégsem vagytok annyira közös nevezőn, lehet jobban járnál, ha egy érettebb lányt választanál akinek nem jelent gondot egy kisfiú, és az hogy épp válsz. Sztem ez a 20 éves lány nagyon nincs még a te 27 éves szinteden, és csak ideig-óráig fogtok így jól kijönni. 24L
2011. máj. 20. 13:41
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd, ha ezt nem képes elfogadni. Az a gyerek adott, ráadásul a te gyereked... Előbb-utóbb úgyis találkozniuk kell. Nem tudom, hogy mit vár most el tőled... De elég bénán viselkedik szerintem:)
2011. máj. 20. 13:41
 3/22 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik az a lány még inkább csak magát a szerelmet szereti, téged még igazából nem. Talán majd kialakul, megváltozik. Még nem tud elfogadni a körülményeiddel együtt. Meg egyenlőre még önző. Ha nem változik meg, akkor sajna nem jósolok hosszú kapcsolatot nektek.
2011. máj. 20. 13:43
 4/22 anonim ***** válasza:
83%

A lány még nagyon éretlen. Nem amiatt, mert nem akarja elfogadni, hogy gyereked van, hanem, hogy nem akar elköltözni otthonról.

Általában ilyenkor a kapcsolat elején mindkét fél próbálgatja az erőviszonyokat, ha te engedsz neki, akkor ő lesz felül később is. Még nem szerelmes igazán, ilyenkor könnyű manipulálnia téged.

Azt, hogy nem akarja elfogadni, hogy gyereked van, hát elég sz@r dolog, de valamilyen szinten meg tudom érteni, mert én sem járnék olyan lánnyal, akinek már gyereke van, és más gyerekét én sem szeretném így, még ha szeretnék is gyerekeket, többet is. Ő ilyen, szóval lehet, hogy emiatt inkább mást kéne keresned, mert sosem fogja ezt így elfogadni igazán.

2011. máj. 20. 13:43
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

A gyermeked és közted lévő kapcsolat örök, megváltoztathatatlan. Mindig az apja maradsz, hiába váltok el, szüksége lesz rád, és ez szerintem kölcsönös.

A barátnődnek ezt fel kell fognia, és kész. Nem teheted meg a gyerekeddel, hogy egy nő miatt kilépsz az életéből. Óriási hiba lenne.

A leányzónak meg nem kell a pótanyjának lennie, ezt kéne vele megértetni.

2011. máj. 20. 13:54
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
Ha ilyen gondolatati vannak a lánynak akkor sajnos ez önző és kényelmes jellemre vall. Pláne ha ez már most kimutatkozik...
2011. máj. 20. 13:57
 7/22 A kérdező kommentje:
Hát Most így egy hónap után meg kicsit ésszel és nem érzelmekkel gondolkodva nem igazán veszem már fel a hisztijét.Na meg kicsit nevelgetem is.Látom rajta hogy még eléggé kislányos bizonyos szempontokból.Az ágyban meg egyébként az élet más területein nagyon jól elvagyunk.Bár voltak dolgok az elején ami miatt majdnem én szégyeltem magam de rájötte baromság amit csinálok.Például ha velem jött vásárolni mikor a konyhára vásároltam akkor olyanon kiverte a hisztit hogy én levettem egy étolajat ami mondjuk390 forint volt de arréb kicsivel megláttam egy 360 forintosat és azt vettem meg inkább.erre fogta a kis fél literes keppyjét azt kivette a kosárból és kijelentette majd magának kifizeti és neki nem teccik ha valaki ennyire garasos meg stb.Na ezen elég szarul éreztem elejében magam h nem tudok az elvárásainak megfelelni és csóró vok.De sajnálom ez van.Egy szál gatyában költöztem el külön.Le vagyok még égve.Na meg azon is hisztizett hogy 2 hét ismerettség után én nem mentem egymást követő 2 hétvégén is vele és az apjával strandra.Sajnos nincs kolbászból a kerítés hogy hétvégente 5-10.000 eket el tudjak költeni.Most már annyira nem érdekel mit szól hozzá hogy mire és mennyit költök.Magamat kell eltartanom.lakbért fizetnem és rezsit.Na meg olyan terve van hogy én(vagyis aktuális pasijaként én)menjek vele és a szüleivel nyaralni júliusban az adriai tengerre.Mert neki ez megszokott hogy minden évben görögországba vagy hasonló helyekre mennek.Igaz nem kerülne túl sokba mert kb 50.000 forintot kéne elkülönítenem,és nagyon jó lenne kihasználni a helyzetet ha nem is többször de legalább egyszer lejutni a tengerre életemben.De most a válás miatt sok kiadásra számítok stb stb.Biztos bedurcál ha nem megyek vele anyagi okok miatt.Ja az egyik hozzászóló írta hogy nem elég szerelmes még és a lány akarja hordani a nadrágot.Hát igaza lehet.Eddig még egy szóval nem jelezte hogy hú de rózsaszín köd lenne.Amit eddig kijelentett az az hogy nyugodt velem és még soha senki nem törödött ennyit vele ax expasijai közül és velem a legjobb a szex egész eddigi életében.Na meg nagyon hiányzok neki ha nem vagyunk együtt meg hasonlók.De egy szóval nem mondta hogy nagyon szerelmes volna.
2011. máj. 20. 14:04
 8/22 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem még leírni hogy én el tudtam fogadni hogy az exfeleségemnek volt egy fia a volt házasságából.Már az elején 20 évesen.Akkor a párom 23 volt a gyerek meg 3 éves.Nekem egy percig sem okozott gondot.Most 7 év után már inkább engem tekint(tett)apjának mint az igazit.Azt nem mondom hogy annyira szerettem mint a sajátom de soha egy szóval nem bántottam és egyformán kezeltem őket.Ha találkozom a fiammal akkor a másikkal is talélkozom és foglalkozom vele.Pedig nem volna kötelességem de megszerettem és elfogadtam őt is.
2011. máj. 20. 14:08
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen elkényeztetett fruska. Erre nem lehet mit mondani, naná hogy az ember a mostani gazdasági helyzetben mindenből az olcsóbbat veszi meg, akkor is ha nincs gondja a pénzzel, legalább is én így vagyok vele. Mindig van amennyi kell, soha nem herdáltam el semmit, és ha lehet mindenből az olcsóbbat veszem, úgy hogy soha nem dohányoztam, nem ittam nem drogoztam. Sztem nagyon gyorsan keress egy kedves, aranyos, megértő, kellően felnőtt lányt.
2011. máj. 20. 14:11
 10/22 napietus ***** válasza:

szerintem ne foglalkozz ezzel a lánnyal. az én férjemnek is volt már gyereke az előző kapcsolatából, mikor összejöttünk, és ő nevelte, mert az édesanyja otthagyta őket. én nemcsak el tudtam fogadni, de tökre örültem, hogy "készen kapok" egy gyereket :) "egyet fizet kettőt kap" :D:D:D jó, ez hülyeség, de nálam tényleg pozitívum volt, hogy van gyereke (23 voltam) :) az is igaz mondjuk, hogy ayagi gondok nem voltak, de Nálad sem a gyerek miatt vannak, gondolom, szóval ez ettől független.

Te is fogsz találni olyan lányt, akinek ez nem gond, sőt. de csak, ha nem pazarlod az idődet erre a lányra tovább.

2011. máj. 20. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!